«1+1» знову транслюватиме «Район Беверлі-Гіллз», «Район Мелроуз» та «Секс і місто»

9 Лютого 2009
19159
9 Лютого 2009
13:52

«1+1» знову транслюватиме «Район Беверлі-Гіллз», «Район Мелроуз» та «Секс і місто»

19159
«1+1» знову транслюватиме «Район Беверлі-Гіллз», «Район Мелроуз» та «Секс і місто»
Цього тижня телеканал «1+1» розпочинає показ американського серіалу «Район Беверлі-Гіллз».
 
Серіал, що розповідає про життя дітей із родини Волш у світі золотої молоді в лос-анджелеському районі Беверлі-Гіллз, вперше з’явився на американському телебаченні 1990 року. Прем’єра серіалу на «1+1» відбулась у 1998-му. Після цього права на показ фільму в компанії Paramount придбав канал ТЕТ, який встиг уже двічі показати «Район Беверлі-Гіллз» – у 2004 та 2006 роках. 2007 року серіал показав телеканал групи «1+1» – «Сіті». З 9 лютого фільм виходить на «Плюсах» у слоті 15.00-16.00.
 
«Район Беверлі-Гіллз» - не єдиний старий серіал, який незабаром має з’явитися на «Плюсах». За інформацією прес-служби каналу «1+1», в ефірі з’являться «Район Мелроуз» та «Секс і місто», які транслювалися на «1+1», відповідно, у 1997-1998 та 2003 роках.
 
Керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1» Сергій Дем’янчук у коментарях «ТК» зауважив, що канал транслюватиме ці серіали, оскільки немає сумнівів щодо їхнього рейтингового потенціалу: «У серіалу буває рейтинговий потенціал, а буває нерейтинговий. У Москві щороку показують серіал Іронія долі, або З легкою парою” не через те, що так хочеться, а через те, що люди хочуть це дивитися. Ми вважаємо, що є потреба в таких серіалах».
 
Чи з’являться в сітці каналу ще якісь старі серіали, пан Дем’янчук не вточнив. Так, на запитання «ТК», чи може на «Плюсах» вийти «Династія», він зауважив: «Я, на жаль, поки не можу розкрити цю інформацію. Плани показу – це завжди таємниця».
 
Однак пан Дем’янчук зазначив, що основний акцент «1+1» робитиме на прайм-таймі, де і в будні, й у вихідні транслюватиметься виключно прем’єрний продукт: «Сьогодні, наприклад, на каналі стартує серіал “Маргоша”. Тепер у нас два прем’єрних продукти – “Руда” та “Маргоша” – у вечірньому праймі. Все, що стосується офпрайму – ми там розміщатимемо і непрем’єрний продукт».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19159
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zoom
5552 дн. тому
2 Діана// разница между мылом и художественным фильмом такая же существенная как между желудком и мозгом. "У Москві щороку показують серіал “Іронія долі, або З легкою парою” не через те, що так хочеться, а через те, що люди хочуть це дивитися. Ми вважаємо, що є потреба в таких серіалах" )))мыло для молодняка сравнивать с 2-х серийной эпохальной кинолентой гениального режиссера!!!! профессионально! браво! бис!!
Стар
5553 дн. тому
Беверли Хилз был показан на УТ 3 компаниею перехид Медия в 1994 году. Учите матчасть.
Діана
5553 дн. тому
zoom, якщо ти маєш на увазі, що Джейн Ейр порівнюється з "мылом для молодняка", помиляєшся. Я просто написала, які фільми хотіла б побачити я (і думаю мене підтримали б тисячі глядачів) замість нескінченних повторів "мыла для молодняка".
FF
5553 дн. тому
"«1+1» знову транслюватиме «Район Беверлі-Гіллз», «Район Мелроуз» та «Секс і місто»" А що транслюватиме дефективний 1+1 International?!
zoom
5553 дн. тому
))) мыло для молодняка сравнивать с 2-х серийной эпохальной кинолентой гениального режиссера!!!! профессионально! браво! бис!!!
5553 дн. тому
Да, и еще "Королек птичка певчая"
Браво, Ткач!
5553 дн. тому
Саша! Ткач! Покажи по несколько раз все кинофильмы и сериалы, снятые по сценариям Тани Гнедаш! :-))) Вот настал ее звездный час! Денег она хоть и не заработает, зато народ ее опусы точно запомнит, детей станут повально в селах Татьянами называть :-))) А ты эфир чем-то забъешь. Давай, Саша, не стыдись, что люди быдыт на тебя пальцами показывать! Ты ж никогда не не стыдишься. Тебе абы шо показывать, абы где бабало срубить, абы как жить, абы как среди людей слыть :-)))
Елена
5553 дн. тому
В принципе, ничего удивительного. Лучший в прошлом канал превращается в кинотеатр повторного показа. Да уж! У них еще одна проблема вырисовывается - прикрывают программы Петросяна. Чем они будут заменять Кривое зеркало???!!!!! Вот проблема там проблема! Хотя,можно по второму-третьему разу пустить в эфирчик.
Браво, Ткач!
5553 дн. тому
Покажіть всі серії "Хресного батька" з повторами уночі, вранці, в обід і в прайм-тайм. Перед і після показу посадіть в кадрі Дем"янчука, щоб від годину розповідав про зміст серій. Коли закінчаться всі серії, покажіть їх знову, але поміняйте місцями - рейтинги одразу підвищаться, бо народ не пойме, чому воно нелогічно й тупо дивитиметься, поки все не пойме :-))) Браво, Ткач! :-))) Твій IQ зупинився на рівні 4 курсу універу :-)))
телезрительница
5553 дн. тому
Покажите "Чикагскую надежду"!!!!!!!!!! Суперсериал! И 2 с половиной мужчины!!!!!
ДІАНА
5553 дн. тому
Покажіть "Повернення в Едем", "Ті, що співають у терені", "Джейн Ейр" (1983р). Дайте красивого кохання!
Незабвєнная
5553 дн. тому
Покійнику натягли на лисину руду перуку. Не для того, щоб небіжчика оженити, а просто задля любові до мистецтва. Чи будуть небіжчику фарбувати вії, пан Дем"янчук не вточнив.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду