Телеканал «MTV Україна» запустив новий сайт

6 Лютого 2009
16992
6 Лютого 2009
15:10

Телеканал «MTV Україна» запустив новий сайт

16992
Телеканал «MTV Україна» запустив новий сайт
Телеканалу «MTV Україна» оновив свій сайт www.mtv.ua, повідомляє прес-служба каналу. Нова версія доступна користувачам із 6 лютого.
 
Головне нововведення – дизайн. Крім того, додався новий контент. У розділі «Відео» доступні 30-секундні прев’ю кліпів, у розділі «Фото» – фотографії різних шоу, у розділі Games можна зіграти в онлайн-ігри, популярні у 50 країнах мовлення MTV. Також на сайті введено реєстрацію. Кожен користувач отримує особистий профіль і можливість коментувати й давати оцінку елементам контенту.
 
Усіма питаннями відносно нового сайту займався директор відділу маркетингу і PR «MTV Україна» Люк Шеньє. «Першими результатами ми задоволені: як показує лічильник, встановлений на сайті, у нас найвища відвідуваність серед українських музичних каналів. І хоч поки ми трохи відстаємо від них за ефірними рейтингами, в інтернеті ми перші. Оскільки ми стали лідерами серед веб-сайтів каналів, значить перша позиція в музичному телеефірі – це лише питання короткого відрізку часу», – переконаний пан Шеньє.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду