detector.media
06.02.2009 15:10
Телеканал «MTV Україна» запустив новий сайт
Телеканалу «MTV Україна» оновив свій сайт www.mtv.ua, повідомляє прес-служба каналу. Нова версія доступна користувачам із 6 лютого.
 
Головне нововведення – дизайн. Крім того, додався новий контент. У розділі «Відео» доступні 30-секундні прев’ю кліпів, у розділі «Фото» – фотографії різних шоу, у розділі Games можна зіграти в онлайн-ігри, популярні у 50 країнах мовлення MTV. Також на сайті введено реєстрацію. Кожен користувач отримує особистий профіль і можливість коментувати й давати оцінку елементам контенту.
 
Усіма питаннями відносно нового сайту займався директор відділу маркетингу і PR «MTV Україна» Люк Шеньє. «Першими результатами ми задоволені: як показує лічильник, встановлений на сайті, у нас найвища відвідуваність серед українських музичних каналів. І хоч поки ми трохи відстаємо від них за ефірними рейтингами, в інтернеті ми перші. Оскільки ми стали лідерами серед веб-сайтів каналів, значить перша позиція в музичному телеефірі – це лише питання короткого відрізку часу», – переконаний пан Шеньє.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY