Walt Disney Co. інвестує в російський канал $233 млн

5 Лютого 2009
14066
5 Лютого 2009
14:43

Walt Disney Co. інвестує в російський канал $233 млн

14066
Walt Disney Co. інвестує в російський канал $233 млн
Американська Walt Disney Co. готова заплатити російському бізнесменові Івану Тавріну $233 за 49% компанії Media One TV, що об’єднує 30 регіональних телекомпаній у Росії, повідомляє «Медиаатлас.ру».
 
Така сума вказана в опублікованій звітності компанії за 4-й квартал 2008 року. За версією Тавріна, це не ціна каналу, а загальні інвестиції, які Walt Disney скерує на розвиток дитячого телебачення в Росії.
 
«Детектор медіа» вже повідомляла про намір Walt Disney Co вийти на російський ринок. Домовленість про придбання 49% Media One TV була досягнута ще у жовтні 2008 року, проте угода відбудеться після отримання дозволу від російського антимонопольного відомства.
 
Media One TV  володіє каналами в Єкатеринбурзі, Іркутську, Краснодарі, Ростові-на-Дону та інших містах. Компанія входить у Media One Holding, який також об’єднує 56 радіостанцій у 18 містах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14066
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду