Дуся побачила, що значить усміхатись по-ткаченківськи

5 Лютого 2009
3963
5 Лютого 2009
07:32

Дуся побачила, що значить усміхатись по-ткаченківськи

3963
<strong>Дуся</strong> побачила, що значить усміхатись по-ткаченківськи
Україні не так часто доводиться випереджати Росію в чомусь, що стосується телебачення (ну, крім свободи слова і всякого такого). Тому телеканалу «1+1» нині є чим похвалитись: черговий російський серіал у його ефірі стартує раніше, ніж у Росії! Цим неабияким досягненням канал поділився з журналістами на презентації, яку відвідала наша Дуся. Судячи з того, якою розгубленою і неврівноваженою вона повернулася звідти в редакцію, усмішка гендиректора «Плюсів» Олександра Ткаченка справді вразила її в самісіньке серце. Щоправда, витягнути з пана Ткаченка відповіді на запитання про судові позови проти «1+1» Дусі не вдалося, зате вона почула приємне: він перебуває в постійному пошуку. Хтозна, кому пощастить? ДИВІТЬСЯ РЕПОРТАЖ ДУСІ ПОВНІСТЮ
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3963
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знающий человек
5533 дн. тому
Да уж точно сумку в комате, где есть саша нельзя. Он уже во времена студенческой молодости был мальчишкой цепким и не постеснялся не вернуть половину гонорара однокурснице, с которой вместе проходил практику и делал одну программу. Поскольку девушка жила в Киеве в общежитие и была наивной, то легко согласилась, чтобы весь гонорар прислали на Сашин киевский адрес, а потом он должен был отдать половину ей. А вот и не отдал! Зачем! Вот по крупицам он и собрал свое состояние. а начинал с гонораров однокурсников. Учитесь, дети!
siniestro
5561 дн. тому
О, Света Цыбанёва) Держитесь, барышни!)
5561 дн. тому
Anonymous // 04.02.2009 13:53 "улыбался в кулачок, щурился"))))) Сразу вспомнилось "торговался и хватал за руки как на базаре в Хургаде". Просто эта картинка встает перед глазами и в этом- весь Ткаченко. Anonymous // 04.02.2009 13:55 За ухмылку Ткача -Дульсинее отдельное спасибо и шоколадка. К челу с такой ухмылкой нет вопросов, я бы с ним в одной комнате сумку не оставила.. _ // 04.02.2009 18:30 Заздрить с**и! :) _ // 04.02.2009 19:11 Похож на крысу. Верю, что крысятничает)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду