Нацрада просить публікувати свої рішення у віснику Мін’юсту

4 Лютого 2009
19092
4 Лютого 2009
17:20

Нацрада просить публікувати свої рішення у віснику Мін’юсту

19092
Нацрада просить публікувати свої рішення у віснику Мін’юсту
Ігор Курус, перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, на прес-брифінгу прокоментував рішення Мін’юсту щодо обов’язкової публікації рішень Нацради, що мають регуляторний характер, в офіційних періодичних виданнях – «Офіційному віснику» та «Урядовому кур’єрі».
 
«Ми будемо законослухняними. Якщо ми раніше мали роз’яснення від Мін’юсту, що Нацрада має особливий статус, а отже, ми  не маємо усі свої рішення друкувати в офіційних виданнях, то ми слідували цій вказівці. Якщо позиція Міністерства юстиції змінилася – то ми будемо виконувати новий припис», - пообіцяв пан Курус.   
 
Проте, як зазначив він, інше питання – як виконати це рішення, якщо Нацрада не має бюджетних коштів на публікації у пресі.
 
«Я виступив з пропозицією, щоб регуляторні рішення Нацради Мін’юсту безкоштовно розміщував у Віснику Міністерства юстиції. Якщо Мін’юст погодиться з цим – то це буде вихід із ситуації, якщо ні – то я не знаю, що ми будемо робити. Також не знаю, чи виграє від цього галузь, бо регуляторні рішення, необхідні для галузі, можуть не вступити в силу через те, що вони не будуть опубліковані», - наголосив пан Курус.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19092
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду