«Панда кунг-фу» став найкращим мультфільмом року

3 Лютого 2009
13872
3 Лютого 2009
13:17

«Панда кунг-фу» став найкращим мультфільмом року

13872
«Панда кунг-фу» став найкращим мультфільмом року
На церемонії щорічної анімаційної премії Annie Awards мультфільм «Панда кунг-фу» отримав одразу 10 нагород і став «Найкращим мультфільмом року», побивши торішній рекорд «Рататуя», який здобув 9 статуеток, пише газета «Пульс Києва».
 
Крім того, що «Панда кунг-фу» перемогла в номінаціях «Найкраща режисура», «Найкращий сценарій», «Найкраща музика» та інших, мультфільм отримав нагороду й за найкращу озвучку. В озвучці стрічки брали участь відомі актори Дастін Хоффман, Анджеліна Джолі, Джек Блек, Джекі Чан, Люсі Лью та інші.
 
Картина вже зібрала понад 600 млн доларів. Творці мультфільму оголосили, що зніматимуть продовження. Сіквел, який має з’явитися на екранах 2011 року, називатиметься «Пандамоніум».
 
Тепер «Панда кунг-фу» може розраховувати й на «Оскара». Цього року їй доведеться поборотися за статуетку з мультфільмами «Волл-і» і «Вольт».
 
Щорічна анімаційна премія Annie Awards вручається з 1972 року, але нагорода за найкращий анімаційний фільм з’явилася тільки з 1992 року. Лауреатів премії визначають члени Міжнародної асоціації анімаційних фільмів ASIFA-Hollywood.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13872
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кер
5563 дн. тому
І справді кльовий мульт!!! Отримала купу задоволення!! І в кінотеатрі дивилась кілька разів! ))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду