ТРК «Україна» розпочинає показ проекту «Зірка покеру»

2 Лютого 2009
21210
2 Лютого 2009
15:45

ТРК «Україна» розпочинає показ проекту «Зірка покеру»

21210
ТРК «Україна» розпочинає показ проекту «Зірка покеру»

2 лютого ТРК «Україна» починає транслювати проект «РЕН ТВ» «Зірка покеру». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма виходитиме з понеділка по четвер о 23-й годині. «Зірка покеру» являє собою турнір, переможці якого отримують право взяти участь у найпрестижніших світових покерних турнірах. Ведучим проекту став Михайло Беспалов. Участь у ньому також візьмуть російські актори та зірки шоу-бізнесу.

Програмний директор телеканалу «Україна» Ірина Курчакова вважає, що проект зможе залучити чоловічу аудиторію віком 18-35 років. «Гра в покер стала дуже популярною і в Україні, і в Росії, особливо після того, як друге місце в головному світовому турнірі посів росіянин Іван Демідов. Зараз з’являється все більше інтернет-порталів, де молоді люди грають у покер», – переконана пані Курчакова.

ТРК «Україна» планує показати 39 програм по 4 турніри на тиждень

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21210
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Буказоид
5510 дн. тому
Мда... такой лажи давно не было видно. Ребята, просто транслируйте PokerStars, с переводом, как это делает 7TV. интереснее будет в разы, хотя бы посмотрите на нормальных профессионалов, а не доморощенных никчем, которые ни играть не умеют (только орать all-in по поводу и без и срывать тупые апплодисметы зала), ни шоу создать своим поведением и игрой. Жаль, но ТУПО!!!!
покерист
5564 дн. тому
покер это сила,а в шахматы любого высрет мой мобильный телефон:)
шахматист
5564 дн. тому
так я думаю в донецке покер популярный!
Вот оно
5564 дн. тому
Ну все. Бабло закончилось. Если купили за три копейки никудышнюю программу и даже ставят ее в эфир - это диагноз. А еще могу присоветовать даром одно мое ноу-хау. В парке Шевченко возле универа бывшие ученые и бывшие алкоголики играют в шахматы и шашки круглосуточно. Ставите одну камеру общаком, только всех дедков фронтально надо слегка развернуть. Снимаете все подряд, даже монтировать не надо. Пойдет как песня и даже чуть дешевле, чем вы у ренов покер купили. А интерес зрительский гарантирован. Даром идею отдаю. Вы ж экономить должны теперь
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду