Патріархом Московським обрали ведучого «Первого канала»

28 Січня 2009
11716
28 Січня 2009
09:04

Патріархом Московським обрали ведучого «Первого канала»

11716
Патріархом Московським обрали ведучого «Первого канала»
Помісний собор Російської православної церкви обрав шістнадцятим патріархом Московським і всієї Русі митрополита Смоленського і Калінінградського Кирила (Володимира Гундяєва), повідомляє УНІАН.
 
Митрополит Кирило отримав 508 голосів, а керівник справами Московського патріархату митрополит Калузький і Боровський Климент - 169.
 
Митрополит Кирило з 1994 року веде на «Первом канале» авторську програму «Слово пастыря». Це єдиний архієрей російської церкви, що має власну телепрограму.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11716
Читайте також
31.07.2009 12:41
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
30 797
29.07.2009 13:53
Сергей Цыгипа, Александр Михельсон, для «Детектор медіа»
39 700
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
послушник
5585 дн. тому
ПАТРИАРХОМ СТАЛ ТАБАЧНИК РУССКОГО ПРАВОСЛАВИЯ Это тот Гундяев, что первым получил права для РПЦ на освобождение от ИМПОРТА ТАБАЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ В РФ И ПРИКРЫВАЛ ПУКИНСКИЙ НАРКОТРАФИК В ЕВРОПУ В СОБЧАЧЬИ ГОДЫ (когда Гоблин пошел наверх, в Спб. и в Восточной Пруссии зачистили больше сотни бывших курьеров и посредников). Ну что ж - ОФИСНОЕ ГЭБЬЁ СМЕНИЛОСЬ ОТКРОВЕННЫМ БРИГАДИРОМ ОПГ...ПРОГРЕСС РАСЕИ ВИДЕН ВО ВСЕХ СФЕРАХ, КАК ВСЕГДА ПЕРЕД КОНЦОМ.БОЖЕ, КАК ОНИ ЗАВОНЯЮТ ВСЁ ВОКРУГ СВОИМ "РУССКИМ ДУХОМ", ПОКА БУДУТ КОНЧАТЬСЯ!... Спешите читать - в течение считанных часов из сети удаляются ВСЕ СТАРЫЕ ДОСЬЕ НА НОВОГО ПАТРИАРХА. РАБОТАЮТ СОТНИ СПЕЦОВ!!МОЩНЕЙШАЯ СПЕЦОПЕРАЦИЯ ФСБ И КРЕМЛЯ!!!! http://www.compromat.ru/main/rpc/gundyaev.htm http://www.mk.ru/numbers/1936/article65756.htm/ http://www.kpe.ru/rating/media/smart/544/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду