Новини Першого з Леонтьєвою-Терещенком дивились краще, ніж із Найдою-Сміяном

26 Січня 2009
18038
26 Січня 2009
14:48

Новини Першого з Леонтьєвою-Терещенком дивились краще, ніж із Найдою-Сміяном

18038
Новини Першого з Леонтьєвою-Терещенком дивились краще, ніж із Найдою-Сміяном
Середні показники праймового (21.00) випуску «Новин» на Першому каналі з Іванною Найдою та Андрієм Сміяном виявились нижчими, ніж попереднього тижня, коли програму вели Світлана Леонтьєва та Олесь Терещенко.
 
З 19 по 23 січня, коли у студії працювали Іванна Найда та Андрій Сміян, середній рейтинг програми становив 1,34%, частка – 2,64% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine). У містах із населенням понад 50 тисяч рейтинг становив 1,12%, частка 2,4%.
 
У попередній тиждень, коли в «Новинах» дебютували із парним веденням Світлана Леонтьєва та Олесь Терещенко, середні показники програми – рейтинг 1,59%, частка 3,74% («50 тисяч+» - рейтинг 1,33%, частка 2,95%).
 
Як уже повідомляла «Детектор медіа», парне ведення «Новин» на Першому стартувало 12 січня. Середні показники програми за 2008 рік – рейтинг 1,16% і частка 2,56% (18+, загальнонаціональна панель).
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18038
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мда
5592 дн. тому
Найда - прекрасная ведущая, и Смиян хорош тоже. Уж точно лучше, чем робокоп и постревшая кукла барби. Держитесь ребята, все будет хорошо.
5593 дн. тому
Дурень думкою багатіє!
та ви шо
5593 дн. тому
какая нах разница, єтому каналу даже ларри кинг не поможет ))))))))))
5593 дн. тому
А ви їх поміняйте))) Якщо Терещенко вже Свєту витягнув. то й Найду витягне.
Діана
5593 дн. тому
Бо під Найду позасинали всі - не міміки, не емоції
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду