Савік Шустер спростував заяву Інни Богословської і представників банку «Надра», що їх не пустили на «Шустер live»

26 Січня 2009
11432
26 Січня 2009
11:19

Савік Шустер спростував заяву Інни Богословської і представників банку «Надра», що їх не пустили на «Шустер live»

11432
Савік Шустер спростував заяву Інни Богословської і  представників банку «Надра», що їх не пустили на «Шустер live»
Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Інна Богословська звинуватила компанію «Савік Шустер Студіос» у відмові впустити її у студію програми «Шустер live» 23 січня. Таку заяву вона зробила в ефірі програми «Свобода на Інтері» («Інтер»). Таку ж заяву зробили представники банку «Надра».
 
Як пояснив Савік Шустер, відкритий лист банку «Надра» був зачитаний в ефірі програми «Шустер live» ведучим у присутності прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. «Кого пустили, кого не пустили, я не розумію. Це – не сарай, це телевізійна студія, до того ж приватна власність, між іншим. Сюди не приходять як завгодно. Сюди приходять люди, яких ми запрошуємо. А колективний лист я зачитав у прямому ефірі, ви всі свідки», - сказав він.
 
Ситуацію з Інною Богословською Савік Шустер назвав непорозумінням. Як пояснили «ТК» у компанії «Савік Шустер Студіос», Інна Богословська прибула на програму замість Миколи Азарова, який  збирався брати участь у «Шустер live», але надав перевагу «Свободі на Інтері». Позаяк підготувати пані Богословську до ефіру не встигали, їй запропонували зачекати і зайти у студію під час рекламної паузи.
 
«Знаючи непрості стосунки між Інною Богословською та прем’єр-міністром, я попередив людей Юлії Тимошенко, що буде пані Богословська. Там не було жодних заперечень, лише прохання, щоб не було некоректних звинувачень. Інна Богословська пішла у гримерну кімнату. Я вже заходив у студію, редактори попросили секунду, щоб повідомити мені про прихід Богословської. Вона вирішила, що ми не хочемо її пускати, і поїхала на «Інтер» робити заяву. Я вважаю, що це безпідставне звинувачення», - сказав Савік Шустер в ефірі програми. Присутній у студії однопартієць Інни Богословської Нестор Шуфрич підтвердив, що бачив її під час підготовки до ефіру.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11432
Читайте також
09.02.2009 01:25
Андрей Рушковский, ShowОбоз
18 466
02.02.2009 12:06
Андрей Рушковский, ShowОбоз
14 831
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алекс
5575 дн. тому
Ради красного словца... Да уж, разочаровывает что-то Богословская:(
наблюдатель
5577 дн. тому
Богословская бессильная дура - попрелась где ей залижут (
правый крайний
5577 дн. тому
стиль Инны Германовны - побольше истерики, ругани и откровенного бреда. ведет себя как полузабытая певичка с Монмартра :) не пускайте и не зовите ее никуда. будет больше смысла, спокойствия и конструктива.
Александр
5577 дн. тому
А хоть бы и так =) Имхо передача только выиграла от этого.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду