detector.media
26.01.2009 11:19
Савік Шустер спростував заяву Інни Богословської і представників банку «Надра», що їх не пустили на «Шустер live»
Савік Шустер спростував заяву Інни Богословської і  представників банку «Надра», що їх не пустили на «Шустер live»
Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Інна Богословська звинуватила компанію «Савік Шустер Студіос» у відмові впустити її у студію програми «Шустер live» 23 січня. Таку заяву вона зробила в ефірі програми «Свобода на Інтері» («Інтер»). Таку ж заяву зробили представники банку «Надра».
 
Як пояснив Савік Шустер, відкритий лист банку «Надра» був зачитаний в ефірі програми «Шустер live» ведучим у присутності прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. «Кого пустили, кого не пустили, я не розумію. Це – не сарай, це телевізійна студія, до того ж приватна власність, між іншим. Сюди не приходять як завгодно. Сюди приходять люди, яких ми запрошуємо. А колективний лист я зачитав у прямому ефірі, ви всі свідки», - сказав він.
 
Ситуацію з Інною Богословською Савік Шустер назвав непорозумінням. Як пояснили «ТК» у компанії «Савік Шустер Студіос», Інна Богословська прибула на програму замість Миколи Азарова, який  збирався брати участь у «Шустер live», але надав перевагу «Свободі на Інтері». Позаяк підготувати пані Богословську до ефіру не встигали, їй запропонували зачекати і зайти у студію під час рекламної паузи.
 
«Знаючи непрості стосунки між Інною Богословською та прем’єр-міністром, я попередив людей Юлії Тимошенко, що буде пані Богословська. Там не було жодних заперечень, лише прохання, щоб не було некоректних звинувачень. Інна Богословська пішла у гримерну кімнату. Я вже заходив у студію, редактори попросили секунду, щоб повідомити мені про прихід Богословської. Вона вирішила, що ми не хочемо її пускати, і поїхала на «Інтер» робити заяву. Я вважаю, що це безпідставне звинувачення», - сказав Савік Шустер в ефірі програми. Присутній у студії однопартієць Інни Богословської Нестор Шуфрич підтвердив, що бачив її під час підготовки до ефіру.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY