Інна Кузнецова очолила київське бюро Української служби «Радіо Свобода»

21 Січня 2009
11584
21 Січня 2009
16:23

Інна Кузнецова очолила київське бюро Української служби «Радіо Свобода»

11584
Інна Кузнецова очолила київське бюро Української служби «Радіо Свобода»

З 15 січня київське бюро Української служби «Радіо Свобода» очолює Інна Кузнєцова. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила сама пані Кузнєцова, зауваживши, що найактуальнішими питаннями для неї зараз є пошук нових партнерів та урізноманітнення контенту.  

До останнього часу Інна Кузнєцова обіймала посаду директора з розвитку холдингу «Главред-медіа», до цього – головного редактора радіо «Ера ФМ». Головний редактор київського бюро «Свободи» призначався на конкурсних засадах. У фіналі конкурсу пані Кузнєцова зустрілася з Юрієм Сторожуком, екс-членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

 Ірина Халупа, директор Української служби «Радіо Свобода», аргументувала призначення пані Кузнєцової на посаду головного редактора київського бюро її професійним досвідом та високою кваліфікацією. «Ми обрали Інну, тому що вона найкраща», - сказала пані Халупа.

Завдання, яке стоїть перед новим головним редактором - розширення кола радіопартнерів в Україні для трансляції програм Української служби «Радіо Свобода». «Ми розуміємо, що українське радіо є надзвичайно комерціалізованим і це є виклик, який стоїть перед нами. Але цей виклик сьогодні стоїть перед усім українським радіопростором», - так прокоментувала Ірина Халупа складність ситуації, в якій зараз існує київське бюро.

За її словами, інших кадрових змін або скорочень, повязаних з економічною кризою, на «Радіо Свобода» не планується.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11584
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5575 дн. тому
Цитата: Радіо Свобода - мертве радіо. Там вже нема що слухати, немає якісних міжнародних новин і аналітики. Лишився євробюрократичний брєд. Я бойкотую цю станцію Так от тому і узяли префесіонала, аби витягти радіо із прірви!
некоректне формулювання
5586 дн. тому
Що значить "зустрілась із Сторожуком"? В якій якості? І з якого приводу? В коридорі? Чи на каву ходили?
gfdg
5586 дн. тому
Радіо Свобода - мертве радіо. Там вже нема що слухати, немає якісних міжнародних новин і аналітики. Лишився євробюрократичний брєд. Я бойкотую цю станцію
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду