detector.media
21.01.2009 16:23
Інна Кузнецова очолила київське бюро Української служби «Радіо Свобода»

З 15 січня київське бюро Української служби «Радіо Свобода» очолює Інна Кузнєцова. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила сама пані Кузнєцова, зауваживши, що найактуальнішими питаннями для неї зараз є пошук нових партнерів та урізноманітнення контенту.  

До останнього часу Інна Кузнєцова обіймала посаду директора з розвитку холдингу «Главред-медіа», до цього – головного редактора радіо «Ера ФМ». Головний редактор київського бюро «Свободи» призначався на конкурсних засадах. У фіналі конкурсу пані Кузнєцова зустрілася з Юрієм Сторожуком, екс-членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

 Ірина Халупа, директор Української служби «Радіо Свобода», аргументувала призначення пані Кузнєцової на посаду головного редактора київського бюро її професійним досвідом та високою кваліфікацією. «Ми обрали Інну, тому що вона найкраща», - сказала пані Халупа.

Завдання, яке стоїть перед новим головним редактором - розширення кола радіопартнерів в Україні для трансляції програм Української служби «Радіо Свобода». «Ми розуміємо, що українське радіо є надзвичайно комерціалізованим і це є виклик, який стоїть перед нами. Але цей виклик сьогодні стоїть перед усім українським радіопростором», - так прокоментувала Ірина Халупа складність ситуації, в якій зараз існує київське бюро.

За її словами, інших кадрових змін або скорочень, повязаних з економічною кризою, на «Радіо Свобода» не планується.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY