detector.media
20.01.2009 19:17
Заставка Ольги Захарової для «ТСН» перемогла на Міжнародному нью-йоркському фестивалі
Відеодизайн інформаційної програми «ТСН» («1+1») , розроблений командою Ольги Захарової (арт-директор Ольга Захарова, дизайнери Іван Русін та Микола Алтухов, музика «Гадюкіни рекордз») здобув бронзу на Міжнародному нью-йоркському фестивалі (The New York Festivals) в конкурсі «Міжнародне телепрограмування та промоушн» (International TV Programming & Promotion) в категорії «Оформлення новинних програм» (News Program Opener & Titles). Про це «Детектор медіа» повідомила Ольга Захарова. 
 
Інша подана на конкурс робота –  заставки «1+1» – вийшла у фінал і отримає сертифікат фіналіста в категорії «Найкращий відеодизайн» (Best Art Direction). У 2009 році в The New York Festivals взяли участь 65 країн світу. Оцінювалися роботи, що з’явилися в телевізійному ефірі у 2008 році. Нагородження переможців відбудеться 30 січня в Нью-Йорку. Нагадаємо, що міжпрограмні ролики «1+1» вийшли у фінал іншого престижного конкурсу відеодизайну – Promax UK. 
 
Ольга Захарова з 1 грудня 2008 року не працює арт-директором «1+1», надавши перевагу власній студії дизайну. За її словами, разом з нею з каналу пішла майже вся команда, окрім трьох колег. Нагадаємо, що на початку листопада керівництво каналу запропонувало Ользі звільнитися з каналу або відмовитись від керування власним бізнесом. 
 
З власних джерел «ТК» дізналася, що новим арт-директором «1+1» призначено Романа Дерігу, який раніше працював у відділі дизайну «1+1» під керівництвом Ольги Захарової, а також вів еротичну програму «Х-місія» на каналі «Кіно».
 
Довідка:
The New York Festivals – це 8 професійних конкурсів, у яких представляють свої роботи спеціалісти рекламної, телевізійної та кіноіндустрії зі всього світу. Щорічно, з 1958 року конкурс проходить у Нью-Йорку. Роботи кожного з конкурсу  оцінює окрема група суддів та консультантів – спеціалістів світового рівня. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY