«Детектор медіа» запустила медіаблоги

19 Січня 2009
6298
19 Січня 2009
13:17

«Детектор медіа» запустила медіаблоги

6298
«Детектор медіа» запустила медіаблоги
19 січня «Детектор медіа» запустила тематичні блоги, присвячені медіа - http://detector.media/blogs/ . На першому етапі, поки проект працює у тестовому режимі, його першими дописувачами є штатні співробітники «Детектор медіа», проте незабаром ми плануємо запросити до ведення блогів провідних медіаекспертів, журналістів, редакторів, громадських та культурних діячів.
 
Метою нового проекту є стимулювання та підвищення рівня дискусії як у професійному медійному середовищі, так і серед споживачів медіапродукту. Ми віримо, що наші блогери скерують надану їм свободу суб’єктивного висловлювання у конструктивне русло,   обговорюючи разом із відвідувачами «Детектор медіа» теми професійної етики, якості медіаконтенту, функціонування медіаринку, інформаційної політики держави, медійної грамотності суспільства тощо. Коментарі до записів автори блогів зможуть модерувати власноруч.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6298
Читайте також
25.05.2009 13:52
для «Детектор медіа»
13 935
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій Шеляженко
5596 дн. тому
Цікаве починання. Хотілося б взяти участь :)
Запитання про принципи
5597 дн. тому
Цікаво, чи не перетворяться блоги "Телекритики" у трибуни для звільнених телевізійників, щоб вони мали куди виливати свої ххх ? Наприклад, "Дуся" дає вести колонки тим, хто практично опинився поза медіа. Чи все таки блоги "Телекритика" буде відкривати тільки для тих, хто дійсно працює на телебаченні, в журналістиці і т.д. ТК все ж такие не Центр зайнятості, щоб піарити звільнених з мас-медіа!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду