На М1 стартують «Любов та Музика» і «Гільдія Клабберів»

14 Січня 2009
10315
14 Січня 2009
17:56

На М1 стартують «Любов та Музика» і «Гільдія Клабберів»

10315
На М1 стартують «Любов та Музика» і «Гільдія Клабберів»
З 14 січня на М1 стартує нове реаліті-шоу «Любов та Музика» та проект «Гільдія Клабберів». Про це «ТК» повідомила піар-служба каналу.
 
Обидва проекти створені за оригінальною ідеєю на замовлення М1 продакшн-студією «Євген-інтертейнмент».
 
Згідно з наданою інформацією, реаліті-шоу «Любов та Музика» за форматом нагадуватиме «Фабрику зірок». З 800 претенденток для участі в шоу буде відібрано 8 дівчат. Вони житимуть в одному будинку, де з ними працюватимуть представники шоу-бізнесу, а далі голосуванням журі з них буде обрано 5 дівчат, із яких створять новий поп-гурт.
 
У проекті не передбачено ведучого, а випуски складатимуться з нарізки сюжетів про життя в будинку, «успіхи й розчарування, секрети зірок та підступні інтриги продюсерів». Проект транслюватиметься по буднях у слоті 14:45.
 
Програма «Гільдія Клабберів» розповідатиме про клубне життя. Ведучі проекту Даніла та Вольдемар відвідуватимуть нічні клуби й розповідатимуть про різноманітні вечірки. Проект транслюватиметься щосереди о 23.00 та щоп’ятниці о 00.00.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10315
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Данила
5567 дн. тому
:2 хамло как выяснилось не провалились :) успехов и Вам.
^)
5589 дн. тому
хохо :)))))) сколько жести по поводу клабберов
Sorc
5591 дн. тому
MTV Ukraine так і не встигло зареєструвати торгову марку "Гільдія клабберів"? Співчуваю... :) Швидше ворушитись треба...
Солодовникова
5599 дн. тому
"Клаббері" -- молодці. Настоящий "селф-мейд проект". Успехов!
хамло
5599 дн. тому
клабберы уже провалились на МТВ Украина, провалятся и тут. Надеюсь, потому, что программа отвратительная. Да и ведущим нужно пожелать меньше самолюбования. Ужааас....да и "любовь и музцка", мало нам "домов" с Собчак и фабрик с могилевской? нада еще какую-то фигню втюхать и главное О ЧУДО новая попсовая группа. ЖЕСТЬ...когда уже тот "каук" настанет чтобы этого всего г""на не стало?
M3
5599 дн. тому
А разве это не программы МТВ? Чего это они так? Кризис?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду