Love Radio здійснить ребрендинг, стане «L’Радіо» і розширить поняття «любові»

13 Січня 2009
7285
13 Січня 2009
16:13

Love Radio здійснить ребрендинг, стане «L’Радіо» і розширить поняття «любові»

7285
Love Radio здійснить ребрендинг, стане «L’Радіо» і розширить поняття «любові»

Із 19 січня радіостанція Love Radio («Лавра діо») вийде в ефір в оновленому форматі та з новими позивними «L’Радіо» та «L’Радіо ера любові». Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла відповідні зміни до ліцензій ТРК «Радіо кохання» на засіданні 23 грудня.

Як розповіла «ТК» заступник директора з творчих питань ТРК «Радіо кохання» Ірина Любанська, ребрендинг пов’язаний із тим, що радіостанція не зовсім відповідає московському бренду Love Radio. «Тому що за законом “Про телебачення і радіомовлення“ ми повинні мати 50% українських пісень. З урахуванням законодавчих умов ми маємо бути прив’язаними до місцевості. До того ж ми дещо розширили поняття любові. Це вже не кохання між чоловіком і жінкою – новий слоган звучить як “Любов до життя”», – пояснила пані Любанська.

Дослідження радіослухання показали, що аудиторія ТРК «Радіо кохання» подорослішала. Виходячи з цих даних, керівництво вирішило зробити ранкове шоу для доросліших слухачів. «Із 19 січня в ранковому ефірі працюватимуть нові ведучі – дорослі люди. Планується зробити радіостанцію більш комунікативною, більш прив’язаною до дійсності й до аудиторії», – зазначила Ірина Любанська. Оновлений ранковий ефір із понеділка по п’ятницю о 6.45 – 10.45 вестимуть у парі Павло Нечитайло (екс-ведучий радіо «Культура» і «Київ», лідер музичного гурту «Пропала грамота») й Анатолій Гаркуша (екс-головний редактор журналу «Авто&Сервис»). Інформаційну службу «L’Радіо» очолила Олена Чабак, яка раніше не була пов’язана з медіа. Пошуки нових ведучих і кастинги тривали близько двох місяців.

За словами продюсера-консультанта «L’Радіо» Романа Коляди (заступник генерального директора і ведучий «Ера FM»), нова концепція радіостанції передбачає мікс розмовного і музичного форматів: «розмови з музикою, але без політики». В ефірі не буде відокремлених випусків новин, оскільки пан Коляда запровадив табу на читаний текст. Відповідно, ведучі розповідатимуть слухачам про новини, а не повідомлятимуть їх.

«Також я не хотів би, щоби на радіостанції були сигнали точного часу. Це має бути процес, який тече. Адже життя не дискретне, його не можна розбити на відрізки», – пояснив своє бачення формату пан Коляда. За його словами, ребрендинг тільки розпочинається, остаточний формат «L’Радіо» вималюють протягом кількох місяців. 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7285
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5573 дн. тому
та да! там перемены у них всякие были вроде. ребрендинг, сама знаю, это не просто.. Но теперь утреннее шоу у них просто невероятное, очень весело, энергично и радостно! как по мне-классно.особенно утром! молодцы!!!
5579 дн. тому
мда, энто слухать неможливо! феее, переключаюсь на хитфм
5590 дн. тому
И насчет времени тоже фигню сделали
Оксана
5590 дн. тому
Пусть вернут прежних ведущих в утренний эфир! Этих двоих невозможно слушать!
Осман
5593 дн. тому
Да уж, за последние полгода на лаврадио черти что с эфиром творилось. Говорят, многих уволили просто так без суда и следствия. А ведь все неплохо начиналось, и я это радио слушал. Просто нравилось.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду