Група Mediabrands відкриває «супермаркети» для купівлі інтернет-реклами

8 Січня 2009
3897
8 Січня 2009
12:19

Група Mediabrands відкриває «супермаркети» для купівлі інтернет-реклами

3897
Група Mediabrands відкриває «супермаркети» для купівлі інтернет-реклами
Група Mediabrands, медіабаїнговий підрозділ рекламного холдингу Interpublic Group, розробила для своїх клієнтів новий інструмент купівлі інтернет-реклами – цифровий супермаркет. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на The Wall Street Journal.
 
Наразі нова система працює тільки для одного рекламодавця, але незабаром її розгорнуть і для інших. Так, до числа клієнтів Mediabrands входять компанії Johnson & Johnson, Hyundai Motor America і Microsoft.
 
Нові сервіси групують рекламні майданчики на тисячах інтернет-ресурсів. Рекламний супермаркет також додає як дані про сайти, відвідані споживачем, так і інформацію з бази даних маркетологів. Рекламодавці за допомогою нового інструменту можуть розмістити оголошення таким чином, щоб їх побачили лише потрібні їм споживачі. Наприклад, клієнт може показати рекламу тільки тим користувачам, які вже зайшли на одну зі сторінок його сайту і при цьому відвідали сайт конкурента.
 
Як пише The Wall Street Journal, створенням цифрових супермаркетів займається не тільки Interpublic Group, але й інші рекламні холдинги: Publicis Groupe, WPP і Havas. Урізноманітнюючи інструментарій купівлі реклами, вони намагаються втриматися на плаву в умовах кризи.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду