Ізраїльтяни обстріляли офіс російського телеканалу в Газі

7 Січня 2009
7971
7 Січня 2009
20:44

Ізраїльтяни обстріляли офіс російського телеканалу в Газі

7971
Ізраїльтяни обстріляли офіс російського телеканалу в Газі
Ізраїльська армія у Газі обстріляла офіс телеканалу «Русія аль-Яум» - арабськомовної версії російського телеканалу Russia Today, повідомляє «Главред».
 
За повідомленням Russia Today, кілька снарядів вибухнули в будинку, де розташований кореспондентський пункт каналу. «Ми розмовляли з гостем у студії, коли почули вибухи навколо і в будинку, де ми працюємо. Приміщення затягнуло димом. Журналісти, що працювали в будинку, були вкрай налякані, й ми були вимушені залишити будинок», - розповів кореспондент каналу Саїд Сверкі.
 
У результаті атаки були поранені кілька людей, проте журналістів серед них немає.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7971
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5592 дн. тому
DD, я не запам'ятовую :)
DD
5593 дн. тому
Отар.Дорогой. Это какое же я слово нехорошее написал, что его под цензуру? Что наши родные журналисты (далее по тексту).
DD
5594 дн. тому
{CENSORED} обосялись туда ехать. Опять с CNN та голосу Америки будут правду рассказывать. Шош ты так бездарно свою атомну профукал.
FF
5594 дн. тому
Шкода, що не до кінця. Москалі та ще й ісламісти. Туди б атомну :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду