В Азербайджані відключили іноземне радіо

1 Січня 2009
5958
1 Січня 2009
18:49

В Азербайджані відключили іноземне радіо

5958
В Азербайджані відключили іноземне радіо
1 січня в Азербайджані припинено мовлення радіостанцій «Радіо Свобода», «Голос Америки», Бі-бі-сі» та «Європа Плюс», повідомляє Лента.ру.
 
Голова Національної ради з телебачення і радіомовлення Азербайджану Нуширеван Магеррамлі наголосив, що заборона мовлення цих радіостанцій не є обмеженням свободи слова. Радіостанція «Європа плюс», за його словами, отримала ліцензію як місцева, але не виконувала умови, ведучи мовлення переважно іноземною мовою. Згідно з азербайджанським законодавством, теле- і радіокомпанії, що мовлять на національних частотах, повинні мовити азербайджанською мовою. Виняток становлять новинні програми та програми з навчання іноземним мовам, але на телебаченні і вони повинні супроводжуватись азербайджанськими субтитрами.
 
Стурбованість із приводу припиненн мовлення західних і російських ЗМІ в Азербайджані вже висловили представники ЄС та США.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5958
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Балбесу по возрастающей
5599 дн. тому
Трипл балбес. Свою ахинею Америка и ЕС там несла на русском. К России эти передачи не имеют никакого отношения. Кто их там оплачивает и обслуживает слетай - узнай.
2 - 02.01.2009 22:21:48
5599 дн. тому
Повторяю вопрос: "И шо, рАссЕяне еще не начали визжать о ущемлении русскАгА в Азербайджане? Странно." А теперь найди здесь _утверждение_. И кто из нас балбес?
5599 дн. тому
Дабл балбес. Читай внимательно. Стурбовани ЕС и США. Они визжат и ты.
Владимир
5600 дн. тому
Даешь "субтитра" на Европа+ на азербайджанском!!!!!!!!!
дабл стандартс
5600 дн. тому
И шо, рассЕяне еще не начали визжать о ущемлении русскАгА в Азербайджане? Странно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду