Верховний Суд підтвердив обґрунтованість виправдального вироку щодо Володимира Лутьєва

26 Грудня 2008
17811
26 Грудня 2008
16:28

Верховний Суд підтвердив обґрунтованість виправдального вироку щодо Володимира Лутьєва

17811
Верховний Суд підтвердив обґрунтованість виправдального вироку щодо Володимира Лутьєва
25 грудня Верховний Суд України залишив без задоволення касаційну скаргу Миколи Котляревського, а вирок Апеляційного суду Миколаївської області від 17 вересня 2008 року, яким виправдано Володимира Лутьєва, – без змін, повідомляє ІМІ. Таким чином вища судова інстанція України підтвердила обґрунтованість виправдального вироку стосовно журналіста.
 
Нагадаємо, ще раніше, 15 березня 2007 року, Верховний Суд України прийняв рішення скасувати вирок Апеляційного суду міста Севастополя і звільнив Володимира Лутьєва з-під варти в залі суду.
 
Справу було направлено на новий судовий розгляд до Апеляційного суду Миколаївської області, якому довелося розпочинати все спочатку, встановлюючи істину. Всебічно дослідивши усі обставини справи, 17 вересня 2008 року суд виправдав Володимира Лутьєва.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17811
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду