«Найрозумніший» переходить на «Інтер»

26 Грудня 2008
25223
26 Грудня 2008
15:24

«Найрозумніший» переходить на «Інтер»

25223
 «Найрозумніший» переходить на «Інтер»

У 2009 році програма «Найрозумніший» («Самый умный»), яка виходила протягом останніх кількох років на телеканалі «1+1» та російському СТС, перейде на канал «Інтер».

 
Про це повідомила прес-служба телеканалу «Інтер». Програма стартує 10 січня о 16.20.
 
«Упродовж останнього півріччя проект виробляється компанією OK Production – нашою з Тіною Канделакі компанією. Замовником проекту був канал «1+1», а тепер стане канал «Інтер», - пояснив «Телекритиці» продюсер програми Володимир Оселедчик. Він відмовився повідомити, на який термін укладено угоду з каналом.
 
За словами Володимира Оселедчика, керівництво «1+1» попередило його, що з 1 січня програми не буде в сітці. Виробництво проекту «Найрозумніший. Дорослі ігри» припинене.
 
«На мій погляд, аудиторія, яка раніше була на «1+1», зараз переважно перебуває на «Інтері». Це канал сімейного перегляду. Змінились бренди, і цим усе пояснюється», - відповів пан Оселедчик на запитання, чому було обрано саме «Інтер».
 
У програмі відбудуться певні зміни, зокрема буде засновано Золоту Лігу для гравців, які відіграли у проекті не менше 4 років і вийшли з дитячого віку.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25223
Читайте також
29.12.2008 13:15
Маша Томак, «День»
25 651
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sandrine
5595 дн. тому
Хай краще "Інтер" поверне Мегаспорт у широку аудиторію!!!! Чи на К1 показує формулу 1,теніс та біатлон!!!Або на Інтері хай показують біатлон-пропаганда спорту!
Sony
5597 дн. тому
1+1 - найкращий український канал, інтер до нього ще далекий. 1+1 цікавіший, тому навіщо "Найрозумнішого" переносять на інтер - я не розумію. Я полюбляю дивитися цю програму, але на 1+1, а тепер на інтері, можливо, й зовсім не буду дивитися. Хай спочатку зроблять все, щоб канал був у попиті, щоб показували цікаві фільми й телепередачі, а не різну нецікаву розтянуту "фігню" (вибачте за вираз). Тому я дуже шокірован, ПОВЕРНіТЬ 1+1!!!! Там цікавіше!!!
Тарас
5598 дн. тому
Не НАЙРОЗУМНІШИЙ, а русифікаційний проект САМЬІЙ УМНЬІЙ! Так і пишіть. Краще би зразу перейшли на один з російських телеканалів і не русифікували українських дітей.
Duduk
5598 дн. тому
Саша Ткаченко обещал что будут "всякие развлекательные шоу" делаться каналом после нового года, да стырили 1,5 млн баксов, якобы потратили на покупку нового оборудования -- нахрена только оно теперь надо если реально каналом нихрена не производится кроме новостей. Так что можете смело удалять - смотреть один фиг нечего
дядя Гриша
5599 дн. тому
Папа Карло знает что делает и в каком направлении движется !
элка
5599 дн. тому
Предлагаю обьединить в один формат "Самый умный" со "Свободой на ИНТЕРе": Канделаки поочередно задает "элите" вопросы, начиная с самых примитивных ну и т.д. Савик обзавидуется
Vlad
5600 дн. тому
Остання передача, яку наша родина дивилась на 1+1. Тепер канал можна з прикрістю видаляти з нашого телевізора , з сумом пригадуючи часи його зародження. Невже ще не вмерла Romania?
5600 дн. тому
Ну вот и Ионова Сельодкину сгодилась!
Зырител
5600 дн. тому
Туды йиё a качель... Нет, чтобы сразу на похоронить - сначала студентам на вивесекцию. Это и есть укр. ТВ!
И. Букреев
5600 дн. тому
Владимир Давыдович, удачи вам с проектом! =)
VAL
5600 дн. тому
Вітаю "Розумників" з можливістю й надалі працювати над цікавим проектом!!! :) Тримайтеся - ви чудові!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду