Рекламна компанія «Довіра аутдор» звинувачує НСНУ в неповерненні 2 млн гривень боргу

24 Грудня 2008
4914
24 Грудня 2008
10:41

Рекламна компанія «Довіра аутдор» звинувачує НСНУ в неповерненні 2 млн гривень боргу

4914
Рекламна компанія «Довіра аутдор» звинувачує НСНУ в неповерненні 2 млн гривень боргу
Рекламна компанія «Довіра Аутдор» наполягає, що партія «Народний Союз Наша Україна» не виконала своїх зобов’язань і не розрахувалася повністю за рекламну кампанію на підтримку НАТ, повідомляє УНІАН.
 
Керівництво «Довіри Аутдор» пояснює, що загальна вартість рекламної кампанії «В’ячеслав Кириленко на підтримку НАТО» становить 4 млн. 827 тис. 439 грн. І «Наша Україна» дійсно сплатила 2 млн. 539 тис. 234 грн. 49 коп. за рекламні послуги, надані з 24 липня 2008 по 10 жовтня 2008 року. Але за рекламну кампанію, проведену з 10 жовтня по 10 листопада 2008 року (що підтверджується наданими компанією фотозвітами), партія «Наша Україна» заборгувала 2 млн. 288 тис. 204 грн. 63 копійки.
 
За словами керівників «Довіри Аутдор», другий етап рекламної кампанії планувався з 10 жовтня до 31 грудня 2008 року, але у зв’язку з неоплатою компанія була вимушена відмовитися від надання послуг з подальшого розміщення реклами в листопаді та грудні.
 
Хоча надані «Нашою Україну» рекламні постери на підтримку НАТО і по сьогодні знаходяться на складах «Довіри Аутдор» та підрядників з розміщення зовнішньої реклами в регіонах.
 
Керівники рекламної компанії підкреслили, що через невиконання «Нашою Україною» зобов’язань перед «Довіра Аутдор» компанія не може розрахуватися з компаніями-підрядниками.
 
Компанії-підрядники з розміщення реклами в особі ГО «Спілка підприємств зовнішньої реклами» підтримують вимоги компанії «Довіра Аутдор» до «Нашої України» щодо погашення заборгованості, наголосили керівники «Довіра Аутдор».
 
Політична партія «Народний Союз Наша Україна» заявила, що виконала всі зобов’язання перед рекламною агенцією «Довіра Аутдор». За інформацією прес-служби «Народного Союзу Наша Україна», відповідно до угоди, укладеної між ТОВ «Довіра Аутдор» та НСНУ, «Народний Союз Наша Україна» виконав всі взяті на себе фінансові зобов’язання у повному обсязі, сплативши ТОВ «Довіра Аутдор» 2 млн. 539 тис. 234 грн. за надані рекламні послуги.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду