Бі-бі-сі назвала книжку року – 2008

20 Грудня 2008
14996
20 Грудня 2008
10:36

Бі-бі-сі назвала книжку року – 2008

14996
Бі-бі-сі назвала книжку року – 2008
Названо лауреата премії «Книжка року Бі-бі-сі». З-поміж п’яти фіналістів – «Шахмати для дибілів» Михайла Бриниха («Факт»), «Нямлик і балакуча квіточка» Лесі Ворониної (Грані-Т), «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар («Клуб сімейного дозвілля»), «Сарабанда банди Сари» Лариси Денисенко («Нора-друк») і «Москалиця» Марії Матіос («Піраміда») – обрано «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар.
 
Цьогорічними експертами премії були актор Богдан Бенюк, співачка Марічка Бурмака, народний депутат України Ольга Герасим’юк і ведучий телеканалу ICTV Андрій Куликов. Адміністратор премії – Світлана Пиркало (українська служба Бі-бі-сі)
 

Ірина Чернова, яка написала книжку під псевдонімом Люко Дашвар, отримала премію 10 тисяч гривень, яку вручив Надзвичайний і повноважний посол Великої Британії в Україні Лі Тернер. Видавництво отримає наліпки з написом «Книга року Бі-бі-сі – 2008».

 

Нагадаємо, нещодавно сценарист і письменниця Ірина Чернова дала інтерв'ю нашому виданню.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14996
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читатель-тоже читателю
5605 дн. тому
Понятное дело, если правил не знаешь, то их как бы и нет. Например, продавец в Гастрономе вполне может ковырять в носу. А если засунет палец в задницу - получится и вовсе нешаблонно. Что меня еще у краинской журналистике умиляет - так это не просто невежественность, а невежественность обязательно воинствующая. Вместо того, чтобы огрызаться, выньте палец из задницы, милейший.
тоже читатель
5606 дн. тому
А я как-то понял с первого раза. Понятно написано. Может, просто пора научиться читать? И нет никаких жестких правил, как подавать информацию. Вы просто настроены были на определенный шаблон, и всё, что из него выпадает - непонятно. Приятнее жить не по шаблону.
танчик
5606 дн. тому
ага, я тоже запутался. или пресс-релиз был слегка-{CENSORED} или вы как-то путано написали
читатель
5606 дн. тому
Ребята, странно видеть на профессиональном сайте непрофессионально поданную новость. Я три раза перечитывал начало, пока понял, кто победил. Сначала называется победитель. Если он писал под псевдонимом, сразу ( а не в конце заметки) раскрывается псевдоним. Потом называются остальные финалисты и состав жюри. Принцип пирамиды в подаче новостей существует десятки лет и относится к самым элементарным знаниям, вроде таблицы умножения. А потом мы начинаем скулить по поводу того, что в Украине закрывают журналы и газеты. Так работать надо профессионально, чтобы не закрывали. У нас человек, который в состоянии набрать на компьютере несколько строчек, уже почему-то считает себя не просто журналистом, а человеком неприкасаемым. Менеджера по продажам можно уволить, водителя муршрутки можно отправить обратно в родное село, но только тронь "журналиста"... Может быть, ТК пора уже начать серьезный разговор о профессионализме, а?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду