Тимошенко змагатиметься з Черновецьким у п’ятничному ефірі

19 Грудня 2008
20035
19 Грудня 2008
16:41

Тимошенко змагатиметься з Черновецьким у п’ятничному ефірі

20035
Тимошенко змагатиметься з Черновецьким у п’ятничному ефірі

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь у сьогоднішньому випуску ток-шоу «Шустер Live». Програма розпочнеться о 21.30, участь у ній, як повідомляє прес-служба каналу, візьмуть «кращі економісти, підприємці та політологи країни». Тему програми заявлено як «Чи є вихід?».

В той же час прес-служба телеканалу «Інтер» повідомляє, що сьогоднішній випуск «Свободи на Інтері» вестиме мер Києва Леонід Черновецький. Серед інших гостей студії - Святослав Піскун, Нестор Шуфрич, Євген Червоненко, Олександр Волков та інші політики. Програма торкнеться питань корупції на всіх рівнях і способів боротьби з нею.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20035
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
элка
5617 дн. тому
Можно по разному относиться к Тимошено, но на эфире не было "включений" студиозов, которые механическими голосами зачитывали со шпаргалок вопросы,любезно предоставленные Ванниковой, журналисты, политологи и банкиры спрашивали то, что ОНИ считают нужным, а не пресс-служба ПМ,не было у Шустера и трона для леди Ю., да не было даже простого стула- отстояла мадам почти четыре часа, было бы нужно- стояла бы и дальше. И вспомнитедва часа лечебного сна от Ющенко на АйСиТиВи с зевающими экономистами и аналитиками, с его менторским тоном. Да это ни в какое сравнение не идет! Сразу говорю: поклонницей леди Ю. уже давненько не являюсь.
дадонъ
5618 дн. тому
Черновецкий своей мерзопакостью (тупое быдло-мясо, называвшее себя секс-"бизнесом") перекрым все возможные отвращения способные возникнуть при виде Юли. Прорекламировал проституцию, а пипл как обычно, проголосовал за него... уроды... да уже ничему не удивляюсь, это население (укройиньськи громодяне) должно полностью исчезнуть с лица земли, оно так любит мерзость, ложь, рабство, все возможные социальные низости... генетические рабы, отбраковка славянской рассы!
5618 дн. тому
Все-таки Юля победила Черновецкого - даже с учетом покрытия ТРК "Украина". Доля Шустера - 24%, "Свободы на Интере" - 19%. Кажется, кто-то проиграл миллион :))))
она же
5618 дн. тому
Забираю свои слова обратно.После просмотра программы -более продуктивного ток-шоу с политиками еще не видела.Появилось даже уважение к Юле.
усталая и злая
5619 дн. тому
Готовте уши для очередной порции лапши!
Іван Неживий
5619 дн. тому
Думаю буде весело і після цього всі полетять у космос.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду