TNS Ukraine дослідила аудиторію друкованих видань в обласних та районних центрах

18 Грудня 2008
14213
18 Грудня 2008
15:04

TNS Ukraine дослідила аудиторію друкованих видань в обласних та районних центрах

14213
TNS Ukraine дослідила аудиторію друкованих видань в обласних та районних центрах
Дослідницька компанія TNS Ukraine восени провела дослідження аудиторії друкованих видань в обласних та регіональних центрах.
 
Дослідження отримало назву NRS+. Воно охопило міста Вінниця, Дніпродзержинськ, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Кременчук, Луцьк, Мелітополь, Миколаїв, Полтава, Рівне, Стаханов, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів і Чернівці.
 
Як зазначається у повідомленні компанії, таке дослідження не проводилося з 2005 року. Його відновили на замовлення Асоціації незалежних регіональних видавців України.
 
За словами президента цієї асоціації Олександра Човгана, агентства-медіабаєри, які закуповують рекламні площі, довіряють лише даним авторитетних дослідників. Тому очікується, що дослідження допоможе рекламістам плануватися в регіонах, а регіональним виданням – звернути на себе увагу рекламодавців.
 
Дослідження, з результатами якого можна ознайомитися тут, цього разу розповсюджувалося безкоштовно – як бонус до інших досліджень.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14213
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сталина
5551 дн. тому
Случайно просмотрела эти так называемые исследования. Это не профанация, это больше на шарлатанство похоже. Не знаю как в Кировограде и Черкассах, но об Одессе и Николаеве - сплошное вранье! Кто готовил эти измышления наверняка хотел развести киевские рекламные агентства. Они ведь о региональных СМИ знают мало.
proff
5616 дн. тому
2 Газетчик. Исследования ТНС, ГфК и других компаний, априори являются коммерческими. Поскольку это не общественные или благотворительные организации. Вы еще поставьте под сомнение ММI который проводит ТНС и исследования ГфК для телевизора. 2 от 15:22:08 Касательно присутствия в исследования 15 минут. Думаю, что линейка национальных изданий добавлялась региональными. Кстати Вы отправьте запрос в ТНС или Ассоциацию заказавшую исследования, думаю Вам ответят. Согласен, что не все региональные проекты есть. Но NRS или MMI тоже не все издания включает. 2 от 17:43:44 А какое отношение имеет украинская журналистика и ее слабый профессионализм (по Вашим словам) к данным исследованиям?
5616 дн. тому
Рейтинг мабуть робився в приміщені рекламної агенції :) Повний бред. Український журналістиці не хватає фаховості во всьому. Навіть в конкуренції.
Газетчик
5616 дн. тому
Ну тут не только про Полтаву и Кременчуг. Насмешило исследование Кировограда и Черкасс :)))) Вообще смысл предельно понятен - заказное исследование асоциации, целью которой преувеличение значимости медиа, входящих в нее. Очень жаль, что подобные исследования превратили в профанацию. ЭТОМУ ИССЛЕДОВАНИЮ ОДНОЗНАЧНО ДОВЕРЯТЬ НЕЛЬЗЯ! Пример недобросовестной конкуренции. Причем топорный. А на следующей неделе в газетах, которые стоят в топе исследования невзначай появятся публикации. И рекламодатели в очередь выстроятся. Ха-ха! Верим. Именно этим газетам и пришлось отгрести от кризиса благодаря раздутым тиражам и штатам.
5616 дн. тому
Не рекомендую 100-відсотково довіряти цьому дослідженню. По-перше, в нього не включені всі місцеві видання, хоча вони мають право з’явитися в тому рейтингу. По-друге, в деяких містах у рейтинги включені видання, які тут ніколи не виходили. Скажімо, безкоштовна газета "15 минут" ніколи не розповсюджувалася в Полтаві і Кременчуці. А в рейтингах чомусь є, до того ж займає не останні місця. Як може бути включене видання в рейтинг, якщо воно взагалі не виходить у певному регіоні???????????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду