Прес-служба НСНУ попросила Віктора Ющенка допомогти з отриманням зарплатні

15 Грудня 2008
8794
15 Грудня 2008
18:31

Прес-служба НСНУ попросила Віктора Ющенка допомогти з отриманням зарплатні

8794
Прес-служба НСНУ попросила Віктора Ющенка допомогти з отриманням зарплатні
Колектив прес-служби партії Народний Союз «Наша Україна» звернувся до голови партії Віктора Ющенка із листом, у якому просить вплинути на фінансову ситуацію в організації. Копію листа має редакція сайту 24.ua.
 
У листі зазначено, що 15 грудня співробітники прес-служби не отримали зарплатні за листопад 2008 року, а весь трудовий колектив Центрального виконкому партії вимушений піти у неоплачену відпустку на невизначений термін.
 
Співробітники прес-служби НСНУ висловили сподівання, що зарплата всім співробітникам Центрального виконкому буде виплачена у повному обсязі, а перспективи подальшої роботи - чітко окреслені. Лист було зареєстровано у Секретаріаті Президента.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8794
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читач
5617 дн. тому
А на якій підставі ці дармоїди повинні отримувати заробітну платню. Хай їм платить заробітну платню їх так званий "народний союз". Господи, яка кількість дармоїдів у цій країні. Ніколи не буде нічого путнього коли в країні така кількість бовдурів, які нічого не роблять, але вимагають заробітну платню. НСНУ - ГЕТЬ З УКРАЇНИ
:)
5618 дн. тому
От коли в Балоги знайдуть в кабінеті "засіяні гроші", - тоді котова здохла...
5618 дн. тому
І у сусіда корова здохла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду