Newsweek має намір скоротити штат, наклад і обсяг

12 Грудня 2008
13170
12 Грудня 2008
06:49

Newsweek має намір скоротити штат, наклад і обсяг

13170
Newsweek має намір скоротити штат, наклад і обсяг
Американський щотижневий журнал Newsweek, який останнім часом зазнає відчутних фінансових втрат, планує скорочення штату та обсягу, повідомляє газета The Wall Street Journal із посиланням на джерела, близькі до редакції видання.
 
Поки що невідомо, скільки робочих місць буде скорочено. Відомо, що компанія The Washington Post Co, що володіє Newsweek, може скоротити свій теперішній щотижневий наклад 2,6 млн примірників на 0,5 – 1 млн, а також зменшити кількість сторінок. Контент видання також може змінитись: Newsweek приділятиме менше уваги витратному збиранню новин та більше – дискусіям на актуальні теми, що зробить формат видання схожим на The Economist. Зараз журнал робить спроби втримати аудиторію, ставши більш провокативним, проте передовиця останнього числа, присвячена одностатевим шлюбам, спричинила масове обурення читачів.
 
Деякі експерти, на яких посилається The Wall Street Journal, вважають, що тижневикам новин є сенс підвищувати вартість та звужувати аудиторію до тих цільових груп, за які рекламодавці платитимуть більше. Також вони зазначають, що з усіх категорій друкованих видань саме тижневики новин найбільше страждають від перетікання аудиторії до онлайн-видань.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13170
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду