Film.ua продовжує разом з «Інтером» знімати серіал «Територія краси»

11 Грудня 2008
8184
11 Грудня 2008
17:20

Film.ua продовжує разом з «Інтером» знімати серіал «Територія краси»

8184
Film.ua продовжує разом з «Інтером» знімати серіал «Територія краси»
Кінокомпанія Film.ua призупиняє запуск декількох високобюджетних проектів. Про це «Телекритиці» розповів керівник Film.ua Group Віктор Мірський.
 
«Кризу ми відчуваємо так само, як і більшість людей у цій країні. Суттєво на групу вона поки що не вплинула: ми закінчуємо вже запущені проекти, серед яких і два наших дорогих військових серіали – «Третього не дано» та «Полюваня на Вервольфа», кримінальна драма з Володимиром Вдовиченковим «Вихід», пригодницька мелодрама з Катериною Рєдніковою «Стерво», - розповів пан Мірський. За його словами, компанія не припинятиме виробництва спільного з каналом «Інтер» проекту – серіалу «Територія краси».
 
До прояснення ситуації на телеканалах Film.ua призупиняє запуск нових масштабних проектів, серед яких дорогий 8-серійний військовий фільм «Легенда про бомбер». Його зйомки перенесені на весну 2009 року.
 
«Погодьтесь, немає сенсу виробляти високобюджетний продукт, якщо канали не зможуть його придбати, - пояснив Віктор Мірський. – Трохи почекаємо, доки з’являться нові виразні правила гри. Але всі початі проекти будуть завершені. Принаймні, точно це можна сказати про наші власні проекти. Що ж до спільних, то тут ми залежимо від партнерів, але віримо, що вони нас не підведуть». За його словами, до Нового року скорочення штату у групі компаній «якщо й будуть, то дуже незначні».
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду