«Экономически известия» та «Дело» відмовились від друку в регіонах

9 Грудня 2008
16221
9 Грудня 2008
15:03

«Экономически известия» та «Дело» відмовились від друку в регіонах

16221
«Экономически известия» та «Дело» відмовились від друку в регіонах
Ділові щоденні газети «Экономически известия» (холдинг «Медіа інвест груп») та «Дело» (видавництво «Економіка») вирішили відмовитися від друку в регіонах. Раніше «Экономически известия» друкувалися, окрім Києва, у Запоріжжі, «Дело» - у Львові та Запоріжжі. Тепер обидві газети друкуються лише в столичних типографіях.
 
Цю інформацію підтвердили директор зі стратегічного маркетингу МІГ Наталія Бойко та головний редактор «Дела» Галина Панченко.
 
«Такий крок – один з багатьох заходів з оптимізації витрат холдингу. Він допоможе зекономити близько 20% витрат на друк та логістику. При цьому наклад та оперативність доставки не постраждають. Київська типографія компенсує запорізькі наклади, і ми змогли за рахунок зекономлених коштів виділити кілька машин для розвозу видання у регіони», - зазначила пані Бойко.

  

Раніше повідомлялося, що серед інших «антикризових» заходів друк у регіонах, а саме у Запоріжжі та Львові, припиняє «Газета 24» .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16221
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВИНТ, СКАЗАННОЕ ВАМИ СПРАВЕДЛИВО И ДЛЯ ДЕЛА
5618 дн. тому
{CENSORED}
ЭИ
5618 дн. тому
А никаким:) Но сказать же что-то надо:)
MadRat
5619 дн. тому
Ой блин, интересно каким макаром из Киева можно день в день покрыть восточное и западное направление????
5619 дн. тому
Коментар пані Бойко непереконливий
Madrog
5619 дн. тому
Оригинальная подача новости про открытие вакансии водителя)
Винт
5619 дн. тому
Газета "Экономические известия" обречена, так как в условиях кризиса выживают сильнейшие, а "ЭЙ" на первое место поставила экономию. Не знаю, кто и как там работает, но кроме нескольких откровенно хороших бизнес-материалов, каждый номер заполняется перепечатками (или переписыванием) чужих материалов из Интернета. Какой простор для оптимизации штатов: оставляем одного копирайтера и журналистский коллектив укомплектован!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду