Василь Ілащук вестиме соціальне ток-шоу на Першому каналі

5 Грудня 2008
30456
5 Грудня 2008
16:39

Василь Ілащук вестиме соціальне ток-шоу на Першому каналі

30456
Василь Ілащук вестиме соціальне ток-шоу на Першому каналі
На початку 2009 року Національна телекомпанія України запустить соціальне ток-шоу «Батьки і діти», ведучим якого, ймовірно, буде виконувач обов’язків президента телекомпанії Василь Ілащук. Про це «Детектор медіа» повідомила повідомила директор творчого об’єднання програм для дітей та юнацтва НТКУ Марина Литвиненко.
 
Щотижневе 30-хвилинне ток-шоу, присвячене сімейним проблемам, виходитиме у вихідний день. У програмі братимуть участь психологи, лікарі й педагоги. «Зараз ми обговорюємо пілот цієї програми і оформлення студії. Василь Ілащук вестиме програму або сам, або разом із ще одним ведучим», - розповіла пані Литвиненко. Вона прогнозує, що шоу вийде в ефір у лютому. «Якщо вийде раніше, то ми будемо дуже щасливі», - сказала вона.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30456
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kusyusha
5615 дн. тому
у розіти закінчився увесь промінвестівский спонсорський пакет, тож кіна більше не буде.. та й нашо їй, в неї он який дідуган-наречений... а ілащук - найкраща кандидатура для такого шоу - без родини, без дітей, без дому, завжди на вечірках і тусовках та бозна де.. Батьки і діти - то саме його тема
С
5624 дн. тому
Зачем каналу еще одно псевдосоциальное шоу? Донья Роза, по-моему, программу максимум уже выполнила, оставьте канал в покое и дайте спокойно умереть.
Нострадаменко
5624 дн. тому
Гостею першого шоу Васьки буде або Катя Ющенко, або Віталіна. Звиздітимуть про високі сімейні цінності та проситимуть дати їм копійочку на "бідних діточок".
Ніколя
5624 дн. тому
А що більше нікому? Чи нема грошей платити? Може, він ще й новини вестиме і погоду, і спорт і .... А ще можна кавою торгувати у буфеті для підняття рейтингу.
ай лайк ит
5624 дн. тому
Василь Ілащук вестиме програму або сам, або разом із ще одним ведучим - типа начнется конкурс на канале среди мужчин до 40 лет? А чё? Ниче! А вдруг это любовь*?
УФА
5624 дн. тому
ОФИГЕТЬ.. больше ему нечего стране сказать??
mill
5624 дн. тому
Бросьте, Василий. Лучше корпоративы для президентской семьи и Нацбанка ведите. А социальные шоу на УТ-1 до добра не доводят. Начнете с детей, а закончите, как Родзинская, - шведскими стариками.
+++
5624 дн. тому
Васе зарплаты и.о. президента не хватает, что он опять за свою тупую джинсу возьмется??
ассь
5624 дн. тому
Ах Ви наша мармулеточко! Тож для якого соціуму будемо робити 3D віртуал-шоу про удавану діяспорою Україну? Для ВІП-Клюбу Пасічників Рябих Паньків?! Не забудьте, Василечку, що 1 квітня (отож!) - 200 -річчя сердешного запроданця гетьманича М.В. Гоголя. Автора, між іншим, СТРАШНОЇ ПОМСТИ. Чи являлися вам після особливо важких презентацій образи Національної Геєнни Вогняної(бо кожен щирий український політик обов*язково є запроданцем, хоча б і Слугою Власного Хутора)? Чи Ви вже теж єпотаємним рідновірцем( бо це ж є ідеольогією Банкової) і в щонеділі зранку крутите дулі сердешному жиденяті Ісусу?
proposition
5624 дн. тому
Предлагаю в первой программе обсудить права геев и лесбиянок.. Прошу руководство канала поддержать мои инициативу. "Любовь за Гомосексуализм!"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду