Нацрада видала ліцензію провайдера програмної послуги компанії Володимира Щербаня

2 Грудня 2008
21394
2 Грудня 2008
19:10

Нацрада видала ліцензію провайдера програмної послуги компанії Володимира Щербаня

21394
Нацрада видала ліцензію провайдера програмної послуги компанії Володимира Щербаня
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 грудня прийняла рішення видати ліцензію провайдера програмної послуги ТРК «Надежда», м. Донецьк.
 
Як повідомляла «ТК», відповідне рішення, але з формулюванням «за основу», було ухвалене Нацрадою на минулому тижні. Умовою видачі ліцензії, яку регуляторний орган висунув компанії, було припинення судової тяганини.  
 
Нагадаємо, що отримавши 9 липня 2008 року відмову у продовженні ліцензії, компанія «Надежда» звернулася до суду щодо неправомірності такого рішення Нацради. 19 вересня 2008 року Донецький окружний адміністративний суд задовольнив заяву провайдера в повному обсязі. На сьогоднішній день це судове рішення не набуло законної сили, бо у свою чергу юридичне управління Нацради подало апеляційну скаргу до Донецького апеляційного адміністративного суду. Також компанія подала позов до Окружного адміністративного суду м. Києва.
 
Тетяна Бобровнікова, заступник генерального директора «Надежды» з питань ретрансляції телеканалів, повідомила членів Нацради про те, що свій позов до київського арбітражного суду компанія відкликала.
 
ТРК «Надежда» є одним із провідних провайдерів кабельного телебачення в Донецьку. Ресурс багатоканальної мережі – 126 каналів. Кількість програм – 131, з них 58 зарубіжних.
 
Власники (учасники):
Тетяна Тарадіна – 1%; Ірина Шевченко – 4%; Артем Щербань – 50,1%; Володимир Щербань – 12,16%; Олена Меркулова – 1,3%; В’ячеслав Кредісов – 10,1%; Comulus Limited, Кіпр – 11,24%; ТОВ «Ромсат Комунікейшинз Інтегрейтед» - 10,1%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21394
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
щербатый
5629 дн. тому
Ооой, кто выыыплыыл!... Ну, кого ни пни - все уже в законе...
Журналист
5630 дн. тому
Хорошая тема для расследования. Хорошие торги, если хочешь получить лицензию, не смей обжаловать незаконные действия нацрады в суде??? И это требование конституционного, регуляторного органа(браво), в последнее время такие казусы не удивляют. Украина - действительно "правовое" государство, по принципу: тот прав, у кого больше прав.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду