detector.media
02.12.2008 19:10
Нацрада видала ліцензію провайдера програмної послуги компанії Володимира Щербаня
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 грудня прийняла рішення видати ліцензію провайдера програмної послуги ТРК «Надежда», м. Донецьк.
 
Як повідомляла «ТК», відповідне рішення, але з формулюванням «за основу», було ухвалене Нацрадою на минулому тижні. Умовою видачі ліцензії, яку регуляторний орган висунув компанії, було припинення судової тяганини.  
 
Нагадаємо, що отримавши 9 липня 2008 року відмову у продовженні ліцензії, компанія «Надежда» звернулася до суду щодо неправомірності такого рішення Нацради. 19 вересня 2008 року Донецький окружний адміністративний суд задовольнив заяву провайдера в повному обсязі. На сьогоднішній день це судове рішення не набуло законної сили, бо у свою чергу юридичне управління Нацради подало апеляційну скаргу до Донецького апеляційного адміністративного суду. Також компанія подала позов до Окружного адміністративного суду м. Києва.
 
Тетяна Бобровнікова, заступник генерального директора «Надежды» з питань ретрансляції телеканалів, повідомила членів Нацради про те, що свій позов до київського арбітражного суду компанія відкликала.
 
ТРК «Надежда» є одним із провідних провайдерів кабельного телебачення в Донецьку. Ресурс багатоканальної мережі – 126 каналів. Кількість програм – 131, з них 58 зарубіжних.
 
Власники (учасники):
Тетяна Тарадіна – 1%; Ірина Шевченко – 4%; Артем Щербань – 50,1%; Володимир Щербань – 12,16%; Олена Меркулова – 1,3%; В’ячеслав Кредісов – 10,1%; Comulus Limited, Кіпр – 11,24%; ТОВ «Ромсат Комунікейшинз Інтегрейтед» - 10,1%.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY