Кабмін затвердив програму впровадження цифрового мовлення, розроблену Мінтрансом

1 Грудня 2008
14712
1 Грудня 2008
20:56

Кабмін затвердив програму впровадження цифрового мовлення, розроблену Мінтрансом

14712
Кабмін затвердив програму впровадження цифрового мовлення, розроблену Мінтрансом
26 листопада 2008 року на засіданні Кабінету міністрів було ухвалено Постанову «Про затвердження державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення», підготовлену Міністерством транспорту та зв’язку.
 
Як повідомила прес-секретар прем’єр-міністра - начальник управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів Марина Сорока, в програмі зокрема зазначено, що «в Україні потрібно створити до 2015 року базову державну інфраструктуру цифрового телерадіомовлення».
 
Документ поки що не оприлюднений. «Наприкінці тижня, після внесення до нього поправок і уточнення його зі стенограмою засідання, документ буде вивішений на урядовому порталі», – зазначила Марина Сорока.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14712
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5592 дн. тому
Потрібно, дуже потрібно виходити на найкраще інженерне рішення мовлення в цифрі, економлячи частотний ресурс і наповнюючи ефір високоякісною цифровою картинкою, по можливості й найвищої якості і чіткості (HD), інакше ми покажемо футбол нікому не потрібний. Тільки олімпійська схема показу з мікрофонами-гарматами, вісьмикамерний показ з постійним дублюванням іншими камерами на повтор сюжетів (друга програма) і прекрасний якісний коментар. Сьогодні ми повинні готуватися не тільки до показу футбола в 2012 році, а до якісної зміни формату телевізійного мовлення взагалі. У мене, наприклад, є можливість вдома бачити якість HD, і я всім раджу купувати телевізори з цифровим та аналоговим тюнерами. Треба ще визначити, що може зробити для цього держава, а що мусить доробити глядач!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду