«Экономическим известиям» скорочують зарплатний фонд на 40%

1 Грудня 2008
10091
1 Грудня 2008
14:36

«Экономическим известиям» скорочують зарплатний фонд на 40%

10091
«Экономическим известиям» скорочують зарплатний фонд на 40%
У газеті «Экономические известия» з грудня скорочують зарплатний фонд на 40%. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел у редакції.
 
Водночас генеральний директор видавництва «Економічні відомості», що видає газету (входить до холдингу «Медіа інвест груп»), Людмила Почапська сказала «ТК», що ведуться різні розрахунки і порадила дочекатися офіційної інформації від в. о. президента «МІГ» Юрія Лобка. «Казати, що 100% так буде я не можу», – зазначила вона. Однак, за її словами, про імовірні скорочення штату, які можуть відбутися у зв’язку зі зменшенням зарплатного фонду, мова однозначно не йде: «Ми намагаємося зберегти колектив у тих умовах, у яких живе світ і в які потрапили ми».
 
На жаль, зв’язатися з Юрієм Лобком «ТК» поки що не вдалося. Очікується, що сьогодні керівництво «МІГ» зробить заяву для преси про плани щодо всіх видань холдингу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10091
Читайте також
04.12.2008 15:27
Виталий Выголов, «Інфопорн»
19 960
02.12.2008 11:41
Екатерина Громова, РБК daily
10 839
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр Пилипенко
5631 дн. тому
Олександр Пилипенко. «Ми не збираємося закривати «Эксперт» чи «Экономические известия». Просто в час кризи необхідно вживати антикризові заходи. Наскільки мені відомо, цього місяця із зарплатою у виданнях все буде гаразд», – резюмував він. http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/13435/1/lang,ru/#comments
интересно
5631 дн. тому
это весь зарплатный фонд сокращают или только белую часть? или только черную?
kozlov
5631 дн. тому
Вот Свирка в январе восстановят - сразу порядок будет !!! Он народ в обиду не даст !!!
жора
5631 дн. тому
Да закрыть их надо. Рынку от них ни тепло, ни холодно
бухгалтер
5631 дн. тому
А что говорит по этому поводу трудовое законодательство? Свирка на них нет!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду