М1 обрав нову СOOLбабу

1 Грудня 2008
19449
1 Грудня 2008
13:48

М1 обрав нову СOOLбабу

19449
М1 обрав нову СOOLбабу
1 грудня о 19.30 на телеканалі М1 відновиться показ хіт-параду М2О, який вестиме нова ведуча – NewCOOLбаба. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Нагадаємо, оригінальну COOLбабу – Ірину Красильникову – було відсторонено від ефіру після бійки, яку вона влаштувала з однією зі своїх колег, завдавши їй тілесних ушкоджень. Після її відсторонення канал оголосив всеукраїнський кастинг на нову ведучу, в якому взяли участь кількасот претенденток. Нову COOLбабу звуть Валерією.
 

Окрім ведучої, буде оновлено графічне оформлення програми.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19449
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5645 дн. тому
Жилистые руки и вульгарность- не возбуждают рафинированных украинских мужчин давно, парень.
5645 дн. тому
Девушки, ну что бы вы еще обсудили, если бы не появилась новая Кульбаба... Что, мужики ваши залипли у телека?
MerZost
5646 дн. тому
это ж просто ппц... у красильниковой хоть стиль был и сексуальность, а не {CENSORED}
SON
5646 дн. тому
Еще не видела, но излагает она - типа интимизирут свой эгоизм достаточно вульгарно.Знаете, вот думаешь...вроде эпатажно и гламурно, и секси вроде...но прививать то, что отсеяли за время нашествия порно и конкурсов красоты- болезненно отвратно.
Тата
5646 дн. тому
Видела только что - это ужас. Она же страшная! Красильникова хоть поухоженней была, а эта - просто подзаборная какая-то... Или это идея у руководства такая? Чтобы поближе к народу? Типаж ПТУ-шницы, по-моему, после "Армейского магазина" вышел из моды.
Маргарита
5646 дн. тому
Жесть! И где ж такую вульгарщину нашли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду