ТРК «Київ» запускає аналітичну програму з Вадимом Карасьовим та Русланом Поліщуком

27 Листопада 2008
5007
27 Листопада 2008
14:35

ТРК «Київ» запускає аналітичну програму з Вадимом Карасьовим та Русланом Поліщуком

5007
ТРК «Київ» запускає аналітичну програму з Вадимом Карасьовим та Русланом Поліщуком

Телеканал «Київ» запускає підсумкову інформаційно-аналітичну програму. Про це повідомляє газета «Хрещатик» зазначаючи, що, імовірно, її вестимуть Руслан Поліщук та Вадим Карасьов.

Руслан Поліщук наголосив «ТК» що формат перебуває на етапі розробки концепції: «Зараз тривають розмови з приводу того чи створити таку програму взагалі». А от політолог Вадим Карасьов у коментарях «ТК» наголосив, що упродовж двох останніх тижнів працює над цим форматом, проте «плани щодо цієї програми ще не остаточно затверджені». За його словами, формат проекту передбачає участь журналіста та політолога: «Журналіст відповідає за інформацію, політолог – за аналітику. Це буде телевізійна  аналітика у  вигляді політичного огляду плюс обговорення актуальних проблем з гостями студії».

Також пан Карасьов зазначив, що хронометраж програми складає 25 хвилин, 10-12 з яких буде виділено на політичну аналітику: «Ми зараз розробляємо концепцію, враховуючи міжнародний досвід аналітичних програм. Наприклад, на CNN програму веде Фарид Закарія, відомий політолог, який обговорює актуальну тему разом з двома політологами. Я хочу, щоб в межах цього формату частину часу було виділено не на шоу, а на політологію, на аналітичні речі», - розповів він.

Окрім цього Вадим Карасьов наголосив на тому, що планує бути не лише модератором проекту, а й учасником обговорення разом з іншими політологами, які залучатимуться до участі у програмі.

«До того ж, з липня 2007 року я веду програму на Радіо “Київ. Тому необхідну ступінь апробації та адаптації до ефіру я пройшов. У телевізійного ринку є потреба у такому форматі. Я думав на якому каналі можна втілювати цю ідею. Але інші канали зайняті шоу, які, на мій погляд, виходять з моди, їм може протистояти хіба, що Савік Шустер у силу свого професіоналізму. Я  думав про ICTV, “Інтер”  та “Плюси” поки достатньо мажорні для такої програми, а от ТРК “Київ” - оптимальний варіант. Враховуючи, що ми з Джангіровим однодумці та форматні союзники», - переконаний Вадим Карасьов.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5007
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду