ТРК «Київ» розширює інформаційну службу

25 Листопада 2008
11971
25 Листопада 2008
11:07

ТРК «Київ» розширює інформаційну службу

11971
ТРК «Київ» розширює інформаційну службу
Муніципальний телеканал «Київ» планує розширити новинне мовлення і збільшити штат інформаційної служби. Про це «ТК» повідомили на каналі.
 
Поки що невідомо, які саме нові програми чи випуски новин з’являться в ефірі. Також на каналі не називають точної кількості вакансій, проте, за словами в.о. директора ТРК «Київ» Дмитра Джангірова, збільшення штату буде суттєвим.
 
Пан Джангіров наголосив, що канал збільшує обсяги новин, незважаючи на негативні процеси в українській та світовій економіці, і запрошує на роботу «тих, хто готовий багато та напружено працювати, щодня інформуючи киян про актуальні міські новини».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11971
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ірина
5643 дн. тому
Добрий день, редакціє! Я так не зовсім по темі. Але питання суттєве На бігмірі не працює статистика. хотілось би знати чому і чи надовго.
Дайте зарплату
5643 дн. тому
Капец, зарплату за сентябрь мне не дали.... А штат расширают. Куда вы посадите новых людей??? Где они будут работать? чем им платить? где они будут монировать??????????
задира
5643 дн. тому
Руководство информации должно быть адекватным и профессиональным, а не то, что сейчас.
а деньги??7
5643 дн. тому
это все супер - расширить информационное вещание........а деньги на это заложили? а концепцию продумали? я смотрю вечерний кофе с джангировым и думаю е .. тв мать..какую же х.-ю лепит руководство канала
спец
5643 дн. тому
"щодня інформуючи киян про актуальні міські новини" - то есть облизывать мера и его команду перед выборами. Лучше бы картинку улучшили и качество текстов, а также стандартизировали бы сюжеты.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду