У Білорусі дозволили друкувати і розповсюджувати дві незалежні газети

24 Листопада 2008
7339
24 Листопада 2008
21:10

У Білорусі дозволили друкувати і розповсюджувати дві незалежні газети

7339
У Білорусі дозволили друкувати і розповсюджувати дві незалежні газети
Ідучи назустріч європейським організаціям, стурбованим станом свободи слова в Білорусі, тамтешня влада дозволила друкувати та розповсюджувати дві незалежні газети – «Народная воля» та «Наша ніва». Про це повідомляє сайт «Нашай нівы».
 
 «Народная воля» виходитиме двічі на тиждень, у вівторок і п’ятницю, а в майбутньому може перейти у щоденний режим. Білоруський дім друку – державна установа, що займається тиражуванням друкованих ЗМІ – вже підкоригував графік своєї роботи з урахуванням випуску «Народнай волі». «Наша Ніва» і раніше друкувалась на території Білорусі, проте не могла легально розповсюджуватись.
 
Адміністрація президента Білорусі повідомила редакції цих видань про те, що проблеми їх розповсюдження можуть бути вирішені. Поки що невідомо, коли видання повернуться в мережі розповсюдження преси; ведуться переговори з підприємствами-розповсюджувачами. Видання також повернуться у передплатний каталог підприємства «Белпочта».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду