«1+1» покаже серіал «Пастка», який уже двічі демонструвала ТРК «Україна»

24 Листопада 2008
19048
24 Листопада 2008
16:25

«1+1» покаже серіал «Пастка», який уже двічі демонструвала ТРК «Україна»

19048
«1+1» покаже серіал «Пастка», який уже двічі демонструвала ТРК «Україна»
24 листопада телеканал «1+1» розпочинає трансляцію серіалу виробництва російської компанії «Фаворит-фільм» «Пастка» («Капкан»). Серіал виходитиме у будні о 18.25; раніше в цей час канал демонстрував серіал «Монтекристо».
 
Режисери серіалу – Володимир Краснопольський та Валерій Усков. У головних ролях – Олександр Абдулов, Станіслав Бондаренко Ірина і Ксенія Алфьорови.
 
Це вже третій показ цього серіалу в Україні. Прем’єра серіалу відбулась на ТРК «Україна» у вересні 2007 року і мала середній рейтинг 2,48% і частку 6,25%. Остання серія мала рейтинг 3,95% і частку 9,11% (аудиторія 18+, міста із населенням понад 50 тисяч). «Україна» демонструвала серіал у вечірньому праймі вихідних.
 
Другий показ «Пастки» у травні 2008 року на «Україні» дав значно нижчі показники – рейтинг 1,09% і частку 3,56% за загальнонаціональною панеллю GFK Ukraine (у містах «50 тисяч+» рейтинг становив 1,2%, частка 3,49%).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19048
Читайте також
02.12.2008 17:37
Инна Булкина, КиноОбоз
13 305
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5641 дн. тому
Ну і шо? Показує ж "Новий" прєкрасную няньку! І нічьо!
рома
5641 дн. тому
на плюсах в неділю покажуть відповіді Луценка на серію сюжеті ЖЕСТЬ МУНДИРА: http://tsn.ua/ua/spetsproekti/zhest-mundira/vashi-zapitannya-lutsenku-v-efiri-tsn.html
дочь фанатки
5641 дн. тому
Спасибо большое. Скачать серии смогу, если мамуля попросит. А вот что делать тем бабулькам и соседкам, подругам моей мамы, у которых нет Инета и заботливых дочерей? Ох,чувствую, разлюбят они 1+1....Кстати,я не уверена, что новый-старый сериал Капкан будут лучше смотреть на 1+1, чем смотрели Монтекристо.
Для дочери фанатки
5641 дн. тому
Наверное 1+1 решил не покупать продолжение. Выход есть - качайте серии, например с кинозала.ру.
дочь фанатки
5642 дн. тому
Телекритика, очень прошу,хоть ты ответь, почему прекратили показывать "Монтекристо"? Сериал ведь не закончен и на Первом канале России продолжается его трансляция. Я понимаю, сериал - не шедевр, но зрители уже "подсели" на него, в частности, моя мамуля. Это, я так понимаю, неуважение к зрителю,продиктованное финансовой целесообразностью, или как? Написала письмо на 1+1 на их сайте по этому вопросу, не ответили....
А Серьожа молодец,
5642 дн. тому
а Серьожа мой синок. (А. Безлюдная)
тут до лидерства - рукой подать
5642 дн. тому
Не только ТРК Украина премьерит, Саша и Сирооожа зажигают тожееее...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду