Віктора Ющенка «як громадянина» не влаштовує песимістичність телебачення

24 Листопада 2008
19873
24 Листопада 2008
13:29

Віктора Ющенка «як громадянина» не влаштовує песимістичність телебачення

19873
Віктора Ющенка «як громадянина» не влаштовує песимістичність телебачення
Президент України Віктор Ющенко вважає, що журналісти і влада, не дивлячись на обставини, повинні давати енергію і оптимізм, і розкритикував телебачення за зайву песимістичність.
 
«У нас багато того, що мене не влаштовує як громадянина - у нас багато песимізму. Включаючи будь-який канал - хтось захворів, щось десь обвалилося, падає і так далі», - сказав Ющенко в інтерв'ю «5 каналу» 23 листопада, повідомляє «ПіК України»
 
«У смутку не робиться жодна справа. Бути сильним, давати енергію, не дивлячись на обставини, я впевнений, що це місія журналіста, Президента, будь-якого представника влади», - відзначив він і додав, що бачити в усьому негатив легко, а давати віру і нести впевненість - набагато складніше.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19873
Читайте також
03.12.2008 11:00
Андрей Рушковский, ShowОбоз
10 733
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
такс
5652 дн. тому
Ну это правда - перебор с иронией, негативом и желтезной на украинском ТВ. Думаю это болезнь роста, когда наступила действительная свобода, после советской и поссоветской скованности. Украинское ТВ сейчас как тинейджер - все знает, со всех прикалывается, никого не любит. Со временем это набьет оскомину.
Юрий
5652 дн. тому
Если эта нескончаемая "Свадьба в Малиновке" которая творится уже 4 года на Украине нам преподносится как моральный ориентир европейского общества и демократии,то либо с Украиной что-то не то,либо демократия должна быть какая-то другая.Пока весь мир изумляется глупости нашей власти,Ющенко лучше бы помолчал про моральные ориентиры.
Гоша Київ
5652 дн. тому
Раднику, "слово" нашого президента не "моральный ориентир", а ахінея. Промови президента Росії, на відміну від нашого, не розходяться з ділом. А це хорунжевське бандеринятко, якщо вже так засумувало, спроможне купити собі квиток на виступ "95 кварталу", багато цікавого про себе почує. Аби воно зі своїми шевченками та вакарчуками не пхало носа до культури та освіти, можливо і проблем в цих галузях не існувало б.
Советник по демократии
5652 дн. тому
Президент высказался, как гражданин, который тоже смотрит ТВ. В отличие от России, где слово главы государства - отмашка к репрессиям, в Украине слово Президента - моральный ориентир, как в европейском обществе. Поэтому, смешные и неуважаемые нанятые российские допысувачи интернет-форумов, вам и не понять этой разницы. Поэтому ваши неуклюжие комменты на это счет и выглядят, как тыць-дрыць. Учите матчасть европейских демократий! Кончайте мерять мир кремлевской линейкой! Мир вокруг границ России очень другой, и пока Россия не изменилась, этот окружающий мир действительно лучше, чем внутри ваших границ :-)))
Прохожий
5653 дн. тому
Ишь, телекартинка его не вдохновляет! А кто потрудился в поте чела над созданием хмурой действительности? Кто довел страну до ручки, а народ - до нищеты? СМИ? Журналисты? Или, может, Виктор Андреич со товарищи? А теперь этому ..... не нравится, как мы показываем дело его рук! Цензуры захотел, сердешный.
з реального життя
5653 дн. тому
Так яке життя,то такі й новини.Невже неприємно?Новини,зрозуміло,можна прикрасити,та дійсність від того не стане краще
Viad
5653 дн. тому
"У смутку не робиться жодна справа" А культ унижения и поражения через вічну память про Круты, Голодомор, репессии, Батурын кто, простите, создал, а, панэ Гарантэ?
єлка
5653 дн. тому
В країні все так "песимістично", бо телебачення винне. В тому числі й російське. Логіка параноїка.
Madrog
5653 дн. тому
Удивительное рядом. Кто мешает нам делать такие новости????каг эта от 19.11.08 З першим снігом! Як повідомила «Хрещатику» погода за вікном редакції, в Києві йде перший сніг. Сніжинки дрібні, формою нагадують манну крупу. На лицях у киян грають усмішки. Деякі перехожі ловлять сніжинки на долоні і, за старою традицією, загадують бажання. «Хрещатик» стежитиме за розвитком подій.
Влад
5653 дн. тому
Именно поэтому, Ющенко и запретил прямую трансляцию детского Евровидения. И вместо этого устроил прямой эфир с похорон. Браво ! неувязочки однако у него сплошь и рядом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду