Продуктом СТБ зацікавились казахи, білоруси і росіяни

20 Листопада 2008
10102
20 Листопада 2008
08:59

Продуктом СТБ зацікавились казахи, білоруси і росіяни

10102
Продуктом СТБ зацікавились казахи, білоруси і росіяни
На цьогорічному телеринку Moscow TeleShow у російській столиці телеканал СТБ вперше взяв участь із власним стендом, повідомляє Media Business Reports.
 
Як повідомила «Детектор медіа» провідний менеджер із закупівель СТБ Катерина Наумова, на ринку канал зацікавили переважно фільми та серіали. Економічна криза, за її словами, змусила канал «обережніше ставитись до закупівель». Найбільше телеканал зацікавився продукцією російських компаній «Красный квадрат», «Твин» і RWS.
 
За словами керівника відділу аналізу зовнішніх ринків СТБ Павла Дубового, внаслідок фінансової кризи більшість компаній виявляли меншу активність на телеринку, ніж торік. «Наприклад, там не було представників Латвії та Литви, з якими ми розраховували зустрітись. Деякі компанії призупинили закупівлі через незрозумілу ситуацію з обсягом ринку наступного року. Російські компанії вже заявили про зниження закупівельних цін на 20-30 відсотків», - розповів «ТК» пан Дубовий. За його словами, на Moscow TeleShow низка російських, білоруських та казахстанських супутникових нішевих каналів виявили цікавість до проектів виробництва СТБ – «Мосфільм. Невідома версія», «Моя правда», «Зіркове життя», «У пошуках істини» та «Історичний детектив». «У першу чергу українським продуктом цікавиться українська діаспора», - пояснив Павло Дубовий.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10102
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду