УТР отримала другу ліцензію на супутникове мовлення

19 Листопада 2008
16337
19 Листопада 2008
18:19

УТР отримала другу ліцензію на супутникове мовлення

16337
УТР отримала другу ліцензію на супутникове мовлення
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 листопада прийняла рішення видати державній телерадіокомпанії «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» ліцензію на супутникове мовлення.
 
Як пояснив «Телекритиці» голова Нацради Віталій Шевченко, різниця між новою ліцензією і тою, що її компанія УТР вже має, полягає в зоні розповсюдження сигналу. згідно зі старою ліцензією компанія має право мовити на Україну та закордон («країни в межах обслуговування супутниковим ретранслятором»), а згідно з новою – лише на закордон. 
 
Як розтлумачили «ТК» у прес-службі Нацради, згідно з першою ліцензією УТР мовитиме на Україну та Європу, а згідно з другою – на країни Північної Америки в межах зони впевненого прийому сигналу. Програмна концепція змін не зазнає, проте в новій ліцензії зазначається новий логотип компанії – «УТР ua».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16337
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
888
5645 дн. тому
Для FBR _ яка країна - такий і теракт. Телекомітет забрав гроші, через те УТР і змінило супутник - нічим платити. Зайдіть на сайт - webtelek.com - дані про фіксацію закордонних глядачів у кабмережах та Інеті.
5645 дн. тому
коли ж вже його закриють...розмови точаться про це вже давно, але ласий шмат, все ж таки, керівництво втрачати не збирається...
FRR
5646 дн. тому
чергове відмивання грошей. після того, як УТР пішло з супутника Експрес на грецький ХелласСат їх взагалі ніхто закордоном не приймає і не має змоги дивитися. Про який "закордон" тоді може йти мова? Вийдіть на пристойний супутник спочатку
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду