На ICTV відбуваються лише планові скорочення

17 Листопада 2008
21678
17 Листопада 2008
13:42

На ICTV відбуваються лише планові скорочення

21678
На ICTV відбуваються лише планові скорочення
На телеканалі ICTV відбуваються планові кадрові зміни, не пов’язані із кризою. Про це «Детектор медіа» сказав продюсер департаменту розважальних проектів каналу Сергій Харинович, коментуючи інформацію власних джерел «ТК» про звільнення на ICTV.
 
«Є планова реорганізація: закриваються проекти – звільняються люди. Ніяких скорочень, пов’язаних із кризою, в нас не відбувається. Завершився знімальний період «Акул бізнесу», відповідно, люди, задіяні у його зйомках, свою роботу зробили, і до наступного знімального періоду вони вільні», - сказав він. За інформацією джерел «ТК», скорочення начебто відбуваються у відділі пана Хариновича та новому відділі, який відповідає за ефірну та позаефірну промоцію, дизайн, інтернет-представництво тощо.
 
Керівник цього відділу Євген Захаров сказав, що «не бачив списку скорочень і не впевнений, що такий буде».  «Я вмовляю людей нікуди не смикатись. Я прийшов і побачив декілька заяв про звільнення за власним бажанням. Окремо зустрічався з людьми, вмовляв їх не йти, бо для цього немає причин», - розповів пан Захаров. Прес-служба ICTV відмовилась надавати коментарі щодо кадрових змін на каналі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21678
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прохожий
5610 дн. тому
На ICTV сокращений нет - там людей просто увольняют, даже задним числом. А еще есть новый прием - заставить людей подписаться под приказом, где их уведомляют, что с Нового Года они будут получать з/п в размере 605 грн. Хочешь сам увольняйся - хочешь живи на минимум. Кризисы приходят и уходят, а человеческие отношения остаются.
Киношник
5644 дн. тому
А что ICTV скажет про полное сокращение собственного департамента телекинопроизводства? Так кричали про это, мы единственный канал... А их продюсер Татьяна Винник, которая им с нуля организовала производство за их вечные три копейки, которая еще им запускала "Лесю+Рому", разве не сокращается? А зря! У Винник всегда бюджеты были в два раза ниже среднерыночных, и с людьми умеет работать, и в отличие от многих выскочек, имеет правильное киношное образование. Так что брешет ICTV!!! Сокращают втихаря и брешут.
ЗНАЮ
5646 дн. тому
А, скорочення є і не треба брехати!
Аноним
5646 дн. тому
Спасибо за статью.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду