Українсько-польський журналістський клуб започатковує моніторинг польської тематики в українських ЗМІ

16 Листопада 2008
8653
16 Листопада 2008
13:02

Українсько-польський журналістський клуб започатковує моніторинг польської тематики в українських ЗМІ

8653
Українсько-польський журналістський клуб започатковує моніторинг польської тематики в українських ЗМІ
Українсько-польський журналістський клуб «Без упереджень» про Польському інституті у Києві розпочинає цілорічний моніторинг матеріалів українських ЗМІ на тему подій у Польщі та україно-польських відносин. Про це під час зустрічі з польським журналістом Міхалом Кацевичем повідомив голова клубу Володимир Павлів.
 
Як повідомив пан Павлів, моніторинг не потребує додаткових фінансових вкладень (хоча не виключено, що гроші все ж знайдуться), і не буде абсолютно вичерпним, позаяк проводитиметься «власними силами» клубу.
 
«Ми не є соціологічною службою… Я не ставлю завдання відслідкувати все, бо все – неможливо. Але оскільки ніхто крім нас і Посольства (Польщі в Україні - «ТК») цього не робить, то те, що ми зробимо, це й буде рейтингом українсько-польскої "пшиязні"* (дружби – «ТК»). Хтось хоче зробити краще – хай зробить краще, ми тільки підтримаємо» - сказав Володимир Павлів.
 
Безпосередній початок проекту заплановано на січень 2009 року. Наразі, за словами пана Павліва, досягнуто домовленості стосовно моніторингу телепрограм на каналах «1+1» та ICTV, найближчим часом мають бути «перекриті» друкована преса та Інтернет. Орієнтовно через три місяці або через півроку організатори мають намір провести прес-конференцію з оголошенням проміжних результатів, а в кінці року – підведення підсумків, із запрошенням експертів-міжнародників та, можливо, преміюванням авторів кращих матеріалів
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду