detector.media
16.11.2008 13:02
Українсько-польський журналістський клуб започатковує моніторинг польської тематики в українських ЗМІ
Українсько-польський журналістський клуб «Без упереджень» про Польському інституті у Києві розпочинає цілорічний моніторинг матеріалів українських ЗМІ на тему подій у Польщі та україно-польських відносин. Про це під час зустрічі з польським журналістом Міхалом Кацевичем повідомив голова клубу Володимир Павлів.
 
Як повідомив пан Павлів, моніторинг не потребує додаткових фінансових вкладень (хоча не виключено, що гроші все ж знайдуться), і не буде абсолютно вичерпним, позаяк проводитиметься «власними силами» клубу.
 
«Ми не є соціологічною службою… Я не ставлю завдання відслідкувати все, бо все – неможливо. Але оскільки ніхто крім нас і Посольства (Польщі в Україні - «ТК») цього не робить, то те, що ми зробимо, це й буде рейтингом українсько-польскої "пшиязні"* (дружби – «ТК»). Хтось хоче зробити краще – хай зробить краще, ми тільки підтримаємо» - сказав Володимир Павлів.
 
Безпосередній початок проекту заплановано на січень 2009 року. Наразі, за словами пана Павліва, досягнуто домовленості стосовно моніторингу телепрограм на каналах «1+1» та ICTV, найближчим часом мають бути «перекриті» друкована преса та Інтернет. Орієнтовно через три місяці або через півроку організатори мають намір провести прес-конференцію з оголошенням проміжних результатів, а в кінці року – підведення підсумків, із запрошенням експертів-міжнародників та, можливо, преміюванням авторів кращих матеріалів
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY