«1+1» покаже адаптацію румунського серіалу «Хороші хлопці»

13 Листопада 2008
19785
13 Листопада 2008
15:06

«1+1» покаже адаптацію румунського серіалу «Хороші хлопці»

19785
«1+1» покаже адаптацію румунського серіалу «Хороші хлопці»
17 листопада на телеканалі «1+1» стартує українська адаптація румунського телесеріалу «Хороші хлопці». Серіал на замовлення Central European Media Enterprises зняла компанія «Стар Медіа». Оригінальний серіал був створений румунською компанією MediaPro Pictures Inc. для румунського каналу Pro TV, що належить СМЕ, у 2005 році.
 
Режисером серіалу виступив Олег Туранський. У головних ролях – Владислав Дьомін, Максим Дрозд, Наталія Романичева та Сергій Романюк. Серіал виходитиме о 21.15 (зараз у цьому слоті йде серіал «Виклик-3».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19785
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Румун
5649 дн. тому
Фотогалерея первой серии "Сердце циганки" http://fishki.net/commentall.php?id=26453
Саша Ткаченко - банкрот?
5649 дн. тому
Одесса, Ноябрь 11 (Новый Регион, Ильяна Букина) – ЗАО «Одесская киностудия» опровергла информацию о том, что находится на грани банкротства. По словам председателя правления одесского отделения НСКУ Ярослава Лупия, в настоящее время киностудия является убыточной, и ее руководство всеми правдами и неправдами пытается добиться того, чтобы предприятие было признано банкротом. «Цель банкротства – захватить земли на Французском бульваре, где размещается киностудия», – отметил Ярослав Лупий.
попеску гопа
5649 дн. тому
И, специально для прошлых и нынешних соврадельцев Плюсов - стосерийное "мыло "Как румыны пустили на мыло 200 000 одесских евреев оченью 1941 года и до сих пор не покаялись". Сьемки начинаются на Одесской киностудии. Догадайтесь, кто генеральный продюсер
max
5650 дн. тому
Это только начало! Скоро до Змеиного острова дойдет. Уже румынское белье полощем. Круто!
печальный Будулай
5650 дн. тому
Романова и Романюк. Романешты-Букурешты.
Шпильберг
5650 дн. тому
Еще бы неплохо порадовать украинского зрителя мелодрамками: "Знойная цыганка", "Ночи Бухареста", "Юность Чаушеску" и замахнуться на прокатный "Будулай против Дракулы".
Фафайоптить
5650 дн. тому
У него был хороший склад ума. Жаль - пустой.
ЗРИТЕЛЬ1
5650 дн. тому
Элементарно, Ватсон! Кроме ТСН для барбоса, теперь и сериалы для него. За о-о-очень большие деньги.
рубака
5650 дн. тому
Оба-на, пошло рубилово бабла
Зритель
5650 дн. тому
клево, а когда "сердце цыгана" пойдет? жду с нетерпением...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду