«Медіа інвест груп» розглядає можливість продажу або закриття журналу «Драйвер»

12 Листопада 2008
16131
12 Листопада 2008
12:24

«Медіа інвест груп» розглядає можливість продажу або закриття журналу «Драйвер»

16131
«Медіа інвест груп» розглядає можливість продажу або закриття журналу «Драйвер»
Холдинг «Медіа інвест груп» веде переговори з двома претендентами на купівлю автомобільного журналу «Драйвер», що входить до десятки найпопулярніших автомобільних видань України. Якщо покупці не погодяться сплатити за проект суму, яку запросив холдинг, видання можуть закрити. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.
 
За інформацією «ТК», МІГ просить за журнал $2 млн. Ця сума покупців не влаштовує – вони вважають, що «Драйвер» може коштувати не більше $1 млн. Тож холдинг розглядає інші варіанти розвитку подій. «Драйвер» разом із іншими виданнями може придбати стратегічний інвестор, який хоче викупити у Сергія Тарути весь холдинг або значну частину акцій компанії. Чи відбудеться ця угода, начебто має вирішитись наприкінці листопада. В іншому випадку журнал можуть просто закрити. Працівники журналу зробили грудневий номер і пішли у відпустку, а січневий номер, за інформацією джерел «ТК», уже не робиться. Проте і номер за грудень 2008 року, за їхніми словами, дороблювати і друкувати не будуть.
 
Генеральний директор МІГ Юрій Лобко сказав «ТК», що грудневий номер «Драйвера» вийде. Що ж до закриття видання, він заперечив прийняття відповідного рішення, проте сказав, що саме питання про закриття розглядається.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16131
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oksi
5642 дн. тому
Возможно кому то это и нужно, вот с точки зрения бизнеса это конечно вопрос. Ск. еще нужно вкладывать для возврата инвестиций и кто на это пойдет? А о плохом или хорошем управлении рассуждать все могут. Работаь нужно.
инвестор
5645 дн. тому
покупка возможна. актив на самом деле, интересен. им просто плохо управляли. вопрос структуры, качества актива и цены, разумеется
5653 дн. тому
Да уж,не даром птица по офису уже вторую неделю летает...уделяя особое внимание тем,котого "попросили уйти"..
Чирков
5653 дн. тому
Пацики, а продайте мне LQ, ну вам что - жалко? Ну в крайнем случае - подарите мне его... Хисамову подарите Эксперт, Чеповому - Статус, Пилипенко останутся Экономические известия, ну а что Таруте? А Таруте дырку от бублика... Нет у него больше медиа-холдинга.
олигарх
5654 дн. тому
Я куплю!
смешно
5654 дн. тому
Да какой дурак купит у Таруты этот бардачный холдинг? Дураков нет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду