detector.media
12.11.2008 12:24
«Медіа інвест груп» розглядає можливість продажу або закриття журналу «Драйвер»
Холдинг «Медіа інвест груп» веде переговори з двома претендентами на купівлю автомобільного журналу «Драйвер», що входить до десятки найпопулярніших автомобільних видань України. Якщо покупці не погодяться сплатити за проект суму, яку запросив холдинг, видання можуть закрити. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.
 
За інформацією «ТК», МІГ просить за журнал $2 млн. Ця сума покупців не влаштовує – вони вважають, що «Драйвер» може коштувати не більше $1 млн. Тож холдинг розглядає інші варіанти розвитку подій. «Драйвер» разом із іншими виданнями може придбати стратегічний інвестор, який хоче викупити у Сергія Тарути весь холдинг або значну частину акцій компанії. Чи відбудеться ця угода, начебто має вирішитись наприкінці листопада. В іншому випадку журнал можуть просто закрити. Працівники журналу зробили грудневий номер і пішли у відпустку, а січневий номер, за інформацією джерел «ТК», уже не робиться. Проте і номер за грудень 2008 року, за їхніми словами, дороблювати і друкувати не будуть.
 
Генеральний директор МІГ Юрій Лобко сказав «ТК», що грудневий номер «Драйвера» вийде. Що ж до закриття видання, він заперечив прийняття відповідного рішення, проте сказав, що саме питання про закриття розглядається.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY